HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por’un isim de­ği­şik­li­ği için yö­ne­ti­me yet­ki ve­ril­me­si Ola­ğa­nüs­tü Ge­nel Ku­rul’da oy bir­li­ği ile ka­bul edil­di. Ço­rum Be­le­di­yes­por’un is­mi Ço­rum Fut­bol Ku­lü­bü AŞ ola­rak de­ğiş­ti­ri­le­cek.
Dün Tur­gut Özal Kon­fe­rans Sa­lo­nu’nda dü­zen­le­nen Ola­ğa­nüs­tü Ge­nel Ku­rul’a AK Par­ti İl Baş­ka­nı Meh­met Ka­ra­dağ, Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri ile, ku­lüp üye­le­ri ve ta­raf­tar­lar ka­tıl­dı­lar.

Ge­nel Ku­rul’da Di­van He­ye­ti Ke­mal Kan, Mus­ta­fa Öz­can ve Ha­san Eker’den oluş­tu. Ge­nel Ku­rul baş­la­ma­dan ön­ce Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can ve AK Par­ti İl Baş­ka­nı Meh­met Ka­ra­dağ bi­rer ko­nuş­ma yap­tı­lar.

Bu ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan say­gı du­ru­şu ve is­tik­lal mar­şı söy­len­di. Ar­dın­dan da isim de­ği­şik­li­ği için yö­ne­ti­me yet­ki ve­ril­me­si is­te­nen mad­de oku­na­rak oy­lan­dı ve ka­bul edil­di. Bu mad­de­ye gö­re Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Fut­bol Ku­lüp­le­ri tes­cil ta­li­ma­tı­nın 14. ve 15. mad­de­le­ri uya­rın­ca Ço­rum Be­le­di­yes­por Ku­lü­bü Der­ne­ği bün­ye­sin­de yer alan fut­bol şu­be­si­nin tüm ak­tif ve pa­sif­le­riy­le be­ra­ber ku­rul­muş ya­da ku­ru­la­cak olan bir ano­nim şir­ke­ti­ne sü­re­siz ola­rak dev­re­dil­me­si­ne, dev­re­di­len fut­bol şu­be­sin­de­ki borç­lar­dan do­la­yı der­ne­ği­mi­zin iki yıl sü­re ile so­rum­lu­lu­ğu­nun de­vam et­me­si­ne, de­vir­le il­gi­li her tür­lü iş­le­mi ve söz­leş­me­yi yap­ma­ya, Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu, Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı, Spor To­to Ge­nel Mü­dür­lü­ğü, Spor To­to Teş­ki­lat Baş­kan­lı­ğı, Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu, Tür­ki­ye Mil­li Olim­pi­yat Ko­mi­te­si ve bağ­lı ku­rum ve ku­ru­luş­la­ra de­vir ile il­gi­li baş­vu­ru ve gö­rüş­me­le­ri yap­ma­ya, şir­ket­le de­vir söz­leş­me­si ya­pıl­ma­sı ve ge­re­ken tüm iş­lem­le­in ye­ri­ne ge­ti­ril­me­si hu­su­sun­da der­nek yö­ne­ti­mi­ne en ge­niş şe­kil­de yet­ki ve­ril­me­si­ne’ ka­rar ve­ril­di.

Ku­lü­bün is­mi­nin de­ğiş­ti­ril­me­si için yö­ne­ti­me yet­ki ve­ril­me­si­nin ar­dın­dan ye­ni­den kür­sü­ye çı­kan Baş­kan Fa­tih Öz­can, bu­gü­ne Ço­rum sev­da­lı­sı Ço­rums­por aşı­ğı bir isim ola­rak bu ca­mi­anın önün­de ba­şı­mı önü­me eğe­cek bir şey yap­ma­ya­ca­ğı­nı be­lir­te­rek bu de­ği­şi­me onay ve­ren tüm üye­le­re ve ka­tı­lan ta­raf­tar­la­ra te­şek­kür et­ti.

Editör: Haber Merkezi