HARUN AKKAYA
Çorum FK yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile başladı. Kırmızı Siyahlı takımda sezonun ilk antrenmanına izinli olan yeni transferler Umut Kaya, İsmail Şahmalı ve Batuhan Demirel dışında tüm futbolcular katıldılar.

Teknik Direktör Bahri Kaya yönetimindeki sezonun ilk antrenmanına alt yapıdan Kürşat Altınkaya, Mert Aktaş ve Ahmet Hakan Leblebici ile birlikte denenmek üzere Ünyespor’dan kaleci Tayfun Şahin ile FC Blau-Weib Feldkrich takımından Selim Kul katıldı. Bu iki isimle ilgili Teknik Direktör Bahri Kaya’nın vereceği karara göre kadroya dahil edilecekler.

Sezonun ilk antrenmanında gruplar halinde koşu ile başlayan kırmızı siyahlılar daha sonra kısa süreli kültür fizik hareketleri ile ilk çalışmayı tamamladılar. Teknik Direktör Bahri Kaya bugünden itibaren sabah ve akşam günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlığının ilk etabını pazar gününe kadar yoğun bir tempoda sürdüreceklerini söyledi.

Kırmızı Siyahlı takımda izinli futbolcularında katılması ile bugün sabahtan itibaren çalışmalar tam kadro olarak devam edecek. Öte yandan Çorum FK’da devam eden transfer çalışmalarında da bu hafta sonuna kadar bazı isimlerin netleşmesi ve takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.