HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor AŞ Başkan Yardımcısı Hamit Işık başkanlığındaki yönetimde Yeni Çorumspor’da görev yapan isimlerin ağırlıkta olduğu bir yönetim göreve seçildi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda yapılan genel kurula Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, kongre üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.Açılış ve yoklamanın ardından Kemal Bolat Divan Başkanlığına, Özgür Yıldırım ve Hasan Serdar Yılmaz da divan katipliklerine seçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın genel kurulda Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’ın konuşmalarının ardından yönetim kurulu için yapılan tek listeli seçim sonunda Çorum Futbol Kulübü Başkanlığına Hamit Işık getirildi. Yönetim Kurulunda Mustafa Ercan, Mustafa Özcan, Tuncay Koçak, Serkan Geldi, Özgür Yıldırım ve Okan Arık yer aldı. Denetim Kurulunda ise Mustafa Aksoy, İbrahim Öremiş ve Mehmet Fatih Peker yer aldı.
Çorum Futbol Kulübü Başkanlığına seçilen Hamit Işık genel kurul sonunda yaptığı kısa konuşmada aldıkları bu görevi layıkı ile yerine getirmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi. Yeni Çorumspor AŞ ile birlikte Çorumspor’u daha iyi yerlere getirmek için tüm Çorum’un kucaklayacağı bir yönetim oluşturmak için çalışacaklarını belirten Işık genel kurula katılan herkese teşekkür etti.