HALİL ÖZTÜRK

Voleybol 2. ligindeki üç temsilcimizden ikisi beşinci hafta maçlarını evinde oynarken birisi ise deplasmanda puan mücadelesi verecek.
Erkeklerde 3. grupta mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlikspor ile beşinci maçında beşinci galibiyeti için yarın evinde Erzurum Spor Lisesi karşısına çıkacak. Ligde ilk dört maçını kazanarak lider durumda bulunan Çorum Belediyesi Gençlikspor ilk dört maçını kazanarak yükseldiği liderlik koltuğunu Erzurum Spor Lisesi’ni yenerek korumak amacında. Konuk Erzurum Spor Lisesi ise üç maçta 5 puanla altıncı sırada yer alıyor. Atatürk Spor Salonu’nda saat 14’de başlayacak maçı Hasan Olgun yönetecek yardımcılığını ise Ömer Karabıdak yapacak.


Bayanlar 7. grupta mücadele eden temsilcilerimizder Osmancık Belediyespor yarın saat 15’de ilçe spor salonunda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde Osmancık Belediyespor 3 puanla beşinci sırada yer alırken Çaykur Rizespor ise dört maçınıda kaybederek sekizinci sırada bulunuyor. Bu maçta Çorum Klasman hakemleri Caner Yıldırım ve Hasan Öztürk hakem ikilisi düdür çalacak gözlemci ise Recep Öztuna.


Diğer temsilcimiz Çorum Voleybol ise yarın saat 13’de Amasya Hamit Kaplan Spor Salonu’nda Şehzadeler Voleybol ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde Şehzadeler Voleybol takımı üç maçta topladığı 9 puanla kayıpsız olarak üçüncü sırada yer alırke temsilcimiz Çorum Voleybol ise dört maçta 3 puanla altıncı sırada yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi