HALİL ÖZTÜRK
Teknik Direktör Mehmet Aurelio, Karacabey maçında coşkulu futbolun farkı getirdiğini ve üst üste iki galibiyet verdiği moralle bu hafta sonu Adliyespor maçınıda kazanarak devre arasına ilk beş içinde girmek istediklerini söyledi.


Grubun güçlü takımlarından Karacabey önünde sakatlık ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeni gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıktıklarını belirten Aurelio ‘Maça coşkulu başladık ve bunun sonucunda da peş peşe bulduğumuz goller ile ilk yarı sonunda 4-0’lık galibiyeti yakaladık.


Maçın ikinci yarısında da oyunda kontrolü elimizde bulundurduk ve farkı daha fazla açabilirdik ancak sonucunda güzel bir galibiyet alarak bu haftayıda üç puanla kapattık. Bu maçta forma giyen genç futbolcularımızın golle tanışmaları takım olarak geleceğimiz açısından son derece önemli.


Bugün itibari ile Karacabey maçı geride kaldı ve biz bugünden tibaren ilk yarının son haftasında Adliyespor ile oynayacağımız maçı düşünmeye başladık. Hedefimiz bu maçıda kazanarak devre arasına ilk beş içinde girmek istiyoruz’ dedi. Mehmet hoca ayrıca soğuk havaya rağmen stada gelerek takımlarına bu maçtada destek veren tüm taraftarlara teşekkür etti ve galibiyeti onlara armağan ettiğini sözlerine ekledi.


Bu muhteşem golü attı


Çorum Belediyespor’un Karacabey karşısında ilk iki golüne kırmızı siyahlı takımın iki genç futbolcusu Kıvanç ve Batuhan imza attı. Maçın henüz 9. dakikasında yukarda görülen pozisyonda Kıvanç ceza sahasına yakın noktada göğsü ile indirdiği topa mükemmel bir rövaşa ile rakip ağlara gönderen Kıvanç kırmızı siyahlı forma ile ilk resmi golünü attı. Hemde böylesine mükemmel bir golden sonra ise Kıvanç ile birlikte en çok sevinin isim kuşkusuz alt yapıda birlikte futbol oynadığı Batuhan oldu.
Golün ardından ise iki futbolcu alttaki büyük bir coşku içinde sevinç yaşadılar. İki genç futbolcu bu gol sevinci sırasında uzun yıllar alt yapıda yöneticiklerini yapan ve onlara büyük önem veren Sinan Özdilli’yi unutmadılar. Gol sevincinin sonunda iki futbolcuda Sinan Özdilli’yi işaret ederek sevinçlerini onla birlikte yaşadılar.


Böyle sevindiler


Bu yeteneğe yazık etme Kerem

Çorum Belediyespor’un sezon başında Göztepe’den kadrosuna kattığı Kerem Pala gerçekten çok iyi bir yetenek. Sezonun ilk haftalarında forma şansı bulamasada sonraki haftalarda formayı kaptı ve performansı ile rakiplerin önlem almaya başladığı bir isim oldu.
Çabukluğu rakip eksiltmesi ve mücadelesi ile gerçekten büyük bir yetenek olduğu konusunda herkes hem fikir. Ancak sadece yetenek ile futbolcu olunmadığını öğrenmen gerekiyor Kerem yavrun.
Yavrum diyorum çünki senden iki büyük oğlum var. Kendine yazık etme bu işten ekmek yersin ancak yeteneğinin yanına aklınıda eklemen gerekiyor.
Geçtiğimiz haftalarda da yaptığın bazı hareketler konusunda uyarılarım olmuştu. Son oynanan Karacabey maçında takımın 4-0 önde iken yaptıklarını kabul etmek gerçekten mümkün değil. Maçın görüntülerini cep telefonu ilede olsa çekildi mevcut. İstersen bir otur ve izle. 
Rakip küfür etti şöyle dedi böyle dedi mazeretleri seni kesinlikle haklı çıkarmıyor. Gergin ve kritik bir maç olsa sinir harbine sahne olsa bir an kendimi kaybettim diyebilirsin. Takımın 4-0 önde iken bu yaptıklarının hiç bir açıklaması yok kardeşim.
İkinci yarıda bu takımla bir maç daha yapacaksın ve deplasmanda karşılaşacaksın. Neden kendine düşman ediniyorsun,. Hadi bunu geçtin profesyonel camiada neden ismini kötüye çıkartıyorsun. Efendi ol sahada kal işini yap ve inan hep kazanacak sen olacaksın.
Takım ruhu ve birlikteleği çok önemli ancak bunda ölçüyü kaçırmayacaksın. Karşındakininde insan olduğunu bir gün seninde o durumdala düşeceğini unutmayacaksın ve öyle davranacaksın. Skorbordu göstermek sana hiç bir şey kazandırmak ancak çok şey kaybettirir. Bunları bir baba bir abi bir büyük nasihatı olarak alırsan sevinirim sonuçta kazanan sen olursun benim kazancım ise sadece ve sadece senin gibi bir yeteneği izlemek olur. Erken kaybetmek istemiyorsan aman dikkat genç kardeşim...


Mikail belirsiz

HARUN AKKAYA
Çorum Belediyespor’un son haftalardaki başarılı futbolcusu Mikail’e nazar değdi. Başarılı futbolcu Karacabey maçının 83. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonunda omuzu üzerine düştü ve yerde kaldı.
Hakemin devam dediği pozisyon sonrasında Karacabey’li futbolcunun uyarısı üzerine maçın hakemi oyunu durdurdu ve sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Yapılan ilk muayene sonunda omuzunun çıktığı anlaşılan Mikail ambulans içine alınarak burda yapılan müdahele sonunda omuzu yerine getirildi.
Ardından kontrol amaçlı olarak hastaneye götürelen Mikail çekilen röntgen sonunda omuzunun yerine geldiği görüldü. Daha sonra dinlenmeye çekilen Mikail’in cumartesi günü oynanacak Adliyespor maçında forma giyip giyemeyeceği hafta içinde yapılacak testlerden sonra belli olacak.