HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, üç yıllık projenin arkasında olduğunu ancak bu projede diğer önemli ayağın ise takımın iç sahada coşkulu futbol oynaması olduğunu belirterek ‘Bunu Manisa karşısında göremedik eğer eksikler giderildiğinde de bu durum devam ederse üç yıllık projenin yanında ne ben, ne teknik heyet ne de yöneticiler duramazlar’ dedi.

Başkan Özcan, yeni stadın, yeni sezonun ilk maçında mağlup olarak tarihe geçmenin kendisi açısından hiç kabul edilir bir tarafı olmadığını belirterek ‘Gerçekten çok üzgünüm bunu kelimelerle anlatamam. Ben bundan aylarca önce üç yıllık bir proje doğrultusunda yeni sezona başlayacağımızı ve buna göre planlama yapacağımızı söyledim. Bunun yanında da diğer isteğim takımın geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak iç sahada coşkulu bir futbol oynaması olduğunu belirttim. Transferde de buna uygun isimlerin alınmasını istedik ve ona göre çalışma yaptık.

Ben kendi evinde birinci bölgede oyunu kabul eden bir takım değil üçüncü bölgede baskı yapan bir oyun istediğimi defalarca söyledim. Futbolda mağlup olabilirsin baskı kurarsın pozisyonlara girersin fakat sonuç alamazsın rakip kontrataktan gol bulur mağlup olursun bunu kabul ederim. Ancak kendi evimde rakibi durdurmaya yönelik bir oyun anlayışını kabul etmem mümkün değil.

Taraftarlarında maçları izlemeye başladığı andan itibaren böyle bir oyun anlayışını kendi sahamda kimseye anlatamam. O yüzden bu maçtan başta ben olmak üzere tüm teknik heyet ve futbolcuların gereken uyarıyı aldıklarını umuyorum. Yoksa bir daha iç sahada böyle bir oyunu kimseye kabul ettiremeyiz ve hepimizde sonucuna katlanırız’ dedi.

Başkan Özcan transferde ise bir sağ bek alacaklarını, forvet hattı için ise takım içi dengeleri bozmaması halinde iyi bir ismi kadrolarına katacaklarını aksi takdirde ise Volkan’ın yerine alternatif bir isim alarak transferi kapatacaklarını söyledi.