HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por li­gin 10. haf­ta ma­çın­da bu­gün sa­at 13.30’da Se­rik Be­le­di­yes­por dep­las­ma­nın­da ga­li­bi­yet ara­ya­cak. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım bu se­zon ilk kez sa­kat ve ce­za­lı fut­bol­cu bu­lun­ma­dan Se­rik dep­las­ma­nı­na tam kad­ro ola­rak git­ti.
Lig­de evin­de oy­na­dı­ğı beş ma­çı­da ka­za­na­rak 15 pu­an top­la­yan Ço­rum Be­le­di­yes­por ay­nı ba­şa­rı­yı dep­las­man maç­la­rın­da gös­te­re­me­di. Lig­de bu­gü­ne ka­dar dep­las­man­da oy­na­dı­ğı dört maç­ta sa­de­ce bir be­ra­ber­lik alan ve üç maç­tan ise pu­an­sız ay­rı­lan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım bu kö­tü kar­ne­yi ter­se çe­vir­mek is­ti­yor.
Geç­ti­ği­miz haf­ta so­nun­da sa­ha­sın­da Bu­cas­por önün­de al­dı­ğı 4-1’lik ga­li­bi­yet ile mo­ral bu­lan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım Se­rik Be­le­di­yes­por ma­çı­na mut­lak ga­li­bi­yet pa­ro­la­sı ile ha­zır­lan­dı. Ço­rum Be­le­di­yes­por bu­gün sa­ha­dan üç pu­an­la ay­rı­la­rak hem bu se­zon­ki ilk dep­las­man ga­li­bi­yi­ti­ni al­mak hem­de hem­de zir­ve­ye iyi­ce or­tak ol­mak ve ra­ki­bi ile ara­sın­da­ki pu­an far­kı­nı aç­mak ama­cın­da.
Ev sa­hi­bi Se­rik Be­le­di­yes­por ise 15 pu­an­la al­tın­cı sı­ra­da yer alı­yor. Lig­de evin­de oy­na­dı­ğı dört maç­ta iki ga­li­bi­yet ve iki be­ra­ber­lik alan Se­rik Be­le­di­yes­por iki ga­li­bi­ye­ti ise dep­las­man­dan çı­kar­dı. Gru­bun güç­lü ta­kım­la­rın­dan Se­rik Be­le­di­yes­por ön­ce­ki haf­ta evin­de Ko­ca­elis­por’u ye­ne­rek mo­ral bu­lur­ken Bay­burt­spor dep­las­ma­nın­dan ise tek gol­le pu­an­sız dön­dü. Se­rik ta­kı­mı bu­gün sa­ha­sın­da oy­na­ya­ca­ğı Ço­rum Be­le­di­yes­por ma­çı­nı ka­za­na­rak zir­ve­den kop­mak is­te­me­ye­cek.
Grup­ta üst sı­ra­la­rı ya­kın­dan il­gi­len­di­ren ma­çı İs­tan­bul’dan Ay­kut Ser­gin yö­ne­te­cek. Yar­dım­cı­la­rı ise Ah­met Ya­şı­lak ve Se­lim Ko­nuk­çu. Maç­ta dör­dün­cü ha­kem ise Ser­hat Tan.

Editör: Haber Merkezi