HALİL ÖZTÜRK

Çorum Belediyespor pazar günü deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına dün neşeli şekilde başladı. Pazar günü Bağcılar karşısında aldığı 4-’lik galibiyetin verdiği moralle bir günü izinli geçiren kırmızı siyahlı takım dün saat 15’de tesislerde toplanarak hafta sonu maçının hazırlıklarına başladı.


Teknik Direktör Mehmet Aureli haftanın ilk çalışması öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yaparak Bağcılar maçının değerlendirmesini yaptı. Mehmet hoca Bağcılar maçının geride kaldığını önlerinde birbirinden zorlu üç maçlık bir periyot bulunduğunu belirterek futbolculardan kendilerini bu zorlu sürece hazırlamalarını istedi.


Bu toplantının ardından haftanın ilk antrenmanına çıkan kırmızı siyahlı takımda sol ayak bileğine aldığı darbe sonucunda burkulma meydana gelen Eren ile sakatlığı devam eden Fatih dışında tüm futbolcular katıldılar. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman beşe iki çalışmasının ardından yarı sahada yapılan taktik çalışma ile devam etti.


Kırmızı Siyahlı takımda Bağcılar galibiyeti nedeni ile futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Çorum Belediyespor, Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını bugün saat 13.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Editör: Haber Merkezi