HARUN AKKAYA
Okullu Yıldız Kızlar Hentbol’da Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu üst üste beşinci şampiyonluğunu kazandı ve bu alandaki üstünlüğünü bu yılda devam ettirdi.

Final maçında Mustafa Kemal’i nefes kesen bir mücadele sonunda 16-14 yenen Dr. Sadık Ahmet şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
Sekiz okulun iki grupta yaptığı maçlar ve ardından yarı final maçlarını kazanan Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu ile Mustafa Kemal Ortaokulu takımları finalde karşılaştılar. Beklendiği gibi büyük bir mücadele sahne olan maçın ilk yarısı karşılıklı gollerle geçerken devreyi Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu 10-9 önde tamamladı.

İkinci yarıda da mücadele aynı şekilde devam etti. Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu kadrosundaki tecrübeli isimlerinde avantajını iyi kullanarak salondan 16-14 galip ayrılarak üst üste beşinci kez şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Mustafa Kemal Ortaokulu’nda B. Naz 6 golle takımının en golcü ismi olurken Selen beş golle ikinci büyük katkıyı verdi. Sudenur ve Derya ise takımlarına birer golle katkı verdiler.
Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu’nda ise Aylin takımının attığın 16 golden 11’ine imza atarken şampiyonluğu getiren isim olarak öne çıktı. Ona Nehir 3 ve Sümbül ise ikişer golle katkı veren isimler oldular. Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporculara ise madalyaları verildi.