HARUN AKKAYA
Alanya Belediyespor tarafından düzenlenen voleybol turnuvasına katılan Çorum Belediyesi Gençlikspor ilk maçında dün sabah seansında Jeopark Kula Belediyespor’u zorlu bir mücadele sonunda 3-2 yenerek turnuvaya galibiyet ile başladı.

Alanya Atatürk Spor Salonu’nda dün sabah seansında saat 10’da Voleybol 1. lig takımı Jeopark Kula Belediyespor ile karşılaşan Çorum Belediyesi Gençlikspor güçlü rakibi ile başa baş bir mücadele ortaya koydu. Turnuvada Taha Işıldar, Mehmet Cam, İlker Büyükbayrak, Sercan Dikgöz, Mehmet Bircan, Soner Solmaz, Okan Okyay, Ali Cebeci, Berke Dalay, Emirhan Balcı, Berkcan Türkman, Doğan Başturan ve Murat Alsam’lı kadrosu ile mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlikspor yeni transferlerinin takım uyumunu yakalama fırsatı buldu.

Maçta ilk seti Kula Belediyespor 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette özellikle savunmadaki oyunu ile rakibine kolay şansı vermeyen Çorum Belediyesi Gençlikspor bu seti 25-20 alarak skoru 1-1 yaptı. Üçüncü sette ise Kula Belediyespor hücumdaki etkili oyunu ve temsilcimizin bireysel hataları sonucunda bulduğu kolay sayılarla seti 25-16 kazandı ve 2-1 öne geçti. Dördüncü sette zorlu bir mücadeleye sahne oldu. Kula maçı bitirmek Çorum Belediyesi Gençlikspor ise ortak olmak için verdiği mücadele sonunda gülen taraf temsilcimiz oldu ve seti 25-22 kazanarak skoru 2-2 yaptı ve maçı final setine taşıdı. Final setinde de nefes kesen zorlu mücadeleyi 15-13 kazanmayı başaran Çorum Belediyesi Gençlikspor turnuvaya galibiyet ile başlarken performansı ile büyük beğeni topladı.

Çorum Belediyesi Gençlikspor turnuvada ikinci maçında dün akşam seansında Kayseri Melikgazi Belediyespor ile karşılaştı. Bugün saat 11.30’da ev sahibi Alanya Belediyespor ile karşılaşacak olan Çorum Belediyesi Gençlikspor son maçında ise yarın saat 10’da Milas Belediyespor ile karşılaşacak.

Editör: Haber Merkezi