Futbolun Efsaneleri projesinde Çorum’a gelen isimler Çorum Belediyespor tesislerini ziyaret ettiler. Çarşamba akşamı Efsane futbolcular Ali Gültiken, Ergün Pembe, Oğuz Çetin ve Hami Mandıralı beraberinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Okur, Spor Daire Başkanı Bilal Başer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ile spor taban birlikleri temsilcileri katıldılar.


Ziyaret sırasında Belediye Başkanı ve Çorum Belediyespor Onursal Başkanı Zeki Gül ile Çorum Belediyespor Başkan Yardımcıları Hamit Işık ve Mustafa Altunkaya misafirleri karşıladılar. Ziyaret sırasında tesisleri gezen Efsane futbolcular memnuniyetlerini dile getirdiler. Tesbit ettikleri bir iki eksik konusunda da uyarılarda bulunan Efsana Futbolcular tesisin 3. lige yakışmadığını belirttiler.


Çorum Beledyespor Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan ve futbolcularda Efsane futbolcular ve diğer misafirlerle tanıştılar ve sohbet ettiler.
Belediye Başkanı Zeki Gül ise Çorum’da spor tesislerinin gelişimi için Belediye olarak büyük fedakarlık yaptıklarını belirterek Çorum’u spor kenti yapmak için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi