HA­LİL ÖZ­TÜRK

Genç­lik Hiz­met­le­ri Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer, İl Mil­li Eği­tim Mü­dü­rü Se­yit Ali Bü­yük'ü zi­ya­ret et­ti

Zi­ya­ret­te Mil­li Eği­tim Ba­kan­lı­ğı ile Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı ara­sın­da "Tür­ki­ye Spor­tif Ye­te­nek Ta­ra­ma­sı ve Spo­ra Yön­len­dir­me Pro­je­si" için oluş­tu­ru­lan iş­bir­li­ği pro­to­ko­lü de­ğer­len­di­ril­di. 

Genç­lik Hiz­met­le­ri Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer: ‘Pro­je kap­sa­mın­da bu se­ne ilk de­fa pi­lot uy­gu­la­ma ola­rak 3. Sı­nıf­tan baş­la­na­rak öğ­ren­ci­le­rin, An­tro­po­met­rik Öl­çüm­ler ve Per­for­mans Test­le­ri so­nu­cun­da uy­gun ol­duk­la­rı spor branş­la­rı be­lir­len­miş ola­cak. Bu sü­reç­te İl Mil­li Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­müz­le bir­lik­te ba­şa­rı­lı bir ça­lış­ma or­ta­ya çı­ka­ra­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum’  de­di.

İl Mil­li Eği­tim Mü­dü­rü Se­yit Ali Bü­yük ise ko­nuş­ma­sın­da ‘Öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin be­den ve ruh sağ­lı­ğı açı­sın­dan da­ha iyi ge­li­şim­le­ri için, aka­de­mik ça­lış­ma­la­rı ya­nın­da sos­yal, kül­tü­rel ve spor­tif fa­ali­yet­le­re ka­tıl­ma­la­rı­na önem ve­ri­yo­ruz.  Genç­lik Hiz­met­le­ri Spor İl Mü­dür­lü­ğü­müz ile bir­lik­te çok sa­yı­da pro­je yü­rüt­tük. Mil­li Eği­tim Ba­kan­lı­ğı­mız ile Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı ara­sın­da 'Tür­ki­ye Spor­tif Ye­te­nek Ta­ra­ma­sı ve Spo­ra Yön­len­dir­me Pro­je­si' ile öğ­ren­ci ve ve­li­le­ri­mi­zin da­ha bi­linç­li ola­rak spo­ra yö­nel­me­le­ri sağ­la­na­cak­tır’ de­di.