HA­LİL ÖZ­TÜRK

Rus­ya’da de­vam eden Av­ru­pa Gü­reş Şam­pi­yo­na­sı ser­best stil­de 86 ki­lo­da mil­li ma­yo­yu gi­ye­cek olan Ço­rum Be­le­di­yes­por gü­reş­çi­si Fa­tih Er­din’i mo­ral zi­ya­ret­le­ri. An­ka­ra El­ma­dağ Kamp Eği­tim Mer­ke­zi’nde Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sı’na ha­zır­la­nan ser­best mil­li ta­kım kam­pı­na Be­le­di­ye Baş­ka­nı ve ay­nı za­man­da Gü­reş Fe­de­ras­yo­nu As Baş­ka­nı Ze­ki Gül zi­ya­ret et­ti.

Zi­ya­ret sı­ra­sın­da Ze­ki Gül, Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sı’na ha­zır­la­nan mil­li ta­kım tek­nik he­ye­ti ve spor­cu­la­rı ile bir sü­re soh­bet et­ti ve hep­si­ne ba­şa­rı­lar di­le­di. Gül zi­ya­ret so­nun­da ise Ço­rum Be­le­di­yes­por gü­reş­ci­si Fa­tih Er­din ile bir­lik­te tek­nik he­yet ile gö­rü­şe­rek ona mo­ral ver­di. Bü­yük­ler ka­te­go­ri­sin­de Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sı’nda ilk kez mil­li ma­yo­yu gi­ye­cek olan Fa­tih Er­din’de zi­ya­ret­ten do­la­yı Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül’e te­şek­kür et­ti. Er­din, ilk kez böy­le­si­ne bü­yük bir or­ga­ni­ze­de mil­li ma­yo­yu gi­ye­ce­ği­ni be­lir­te­rek ku­lü­bü­nü, Ço­rum’u ve ül­ke­si­ni en gü­zel şe­kil­de tem­sil et­mek için elin­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ği­ni söy­le­di.

Öte yan­dan Ço­rum Gü­reş İl Tem­sil­ci­si ve Ço­rum Be­le­di­yes­por Gü­reş Ko­or­di­na­tö­rü Hü­se­yin Te­ke ile Gü­reş An­tre­nö­rü Ru­şen Çe­tin mil­li ta­kım kam­pı­nı zi­ya­ret et­ti­ler ve tüm ka­fi­le­ye Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sın­da ba­şa­rı­lar di­le­di­ler. Te­ke ve Çe­tin de da­ha son­ra Fa­tih Er­din ile bir sü­re gö­rü­şe­rek hem mo­ral ver­di­ler hem­de şam­pi­yo­na­da ba­şa­rı­lar di­lek­le­ri­ni ilet­ti­ler.

Editör: Haber Merkezi