HALİL ÖZTÜRK
Cu­mar­te­si gü­nü sa­ha­sın­da gru­bun id­di­alı ta­kım­la­rın­dan Er­zin­cans­por’u ko­nuk ede­cek olan Ço­rum Be­le­di­yes­por ha­zır­lık­la­rı­nı dün yap­tı­ğı tak­tik çift ka­le ile so­na er­di.
Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­lio yö­ne­ti­min­de te­sis­ler­de ya­pı­lan an­tren­man fit­nes sa­lo­nun­da ya­pı­lan ısın­ma ha­re­ket­le­ri ile baş­la­dı ar­dın­dan ise sa­ha­da tek­nik ve tak­tik ça­lış­ma ile so­na er­di. Sa­kat­lık­la­rı de­vam eden Ba­rış, Ke­mal ve Fer­di ta­kım­dan ay­rı ola­rak düz ko­şu yap­ma­ya de­vam et­ti­ler.
Tak­tik ça­lış­ma sı­ra­sın­da Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­lio, Er­zin­cans­por’un oyun an­la­yı­şı ar­tı­la­rı ve ek­si­le­ri ko­nu­sun­da fut­bol­cu­la­ra bil­gi­ler ve­re­rek dik­kat et­me­le­ri ge­re­ken hu­sus­lar­da uya­rı­lar­da bu­lun­du. Ol­duk­ça tem­po­lu ge­çen ça­lış­ma­da fut­bol­cu­la­rın yük­sek mo­ral­li ol­ma­sı dik­kat çek­ti.
Ço­rum Be­le­di­yes­por, Er­zin­cans­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün ya­pa­ca­ğı tak­tik ça­lış­ma ile sür­dü­re­cek.

Editör: Haber Merkezi