HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Meh­met Au­re­lio, Bu­cas­por kar­şı­sın­da alı­nan 4-1’lik ga­li­bi­ye­tin gü­zel ol­du­ğu­nu maç­ta far­kın da­ha faz­la açıl­ma­sı­na yağ­mu­run en­gel ol­du­ğu­nu söy­le­di.
Ra­kip­le­ri kar­şı­sın­da gü­zel bir oyun or­ta­ya koy­duk­la­rı­nı be­lir­ten Meh­met Au­re­lio ‘Bu­cas­por’un genç ve ko­şan bir ekip ola­rak gru­bun en çok ko­şan ve mü­ca­de­le eden eki­bi ol­du­ğu­nu bi­li­yor­duk. Gol ye­me­dik­çe di­renç­le­ri ar­tı­yor­du biz­de bu bil­gi­ler doğ­rul­tu­sun­da ge­rek­li ön­lem­le­ri­ al­dık.


Ma­ça­da is­te­di­ği­miz gi­bi bas­kı­lı baş­la­dık ve go­lü bul­duk. İkin­ci gol­den son­ra ra­ki­bin di­ren­ci­ni bü­yük oran­da kır­dık. İkin­ci ya­rı­nın ba­şın­da ge­len gol­ler ile ta­ma­man oyu­nun kon­tro­lü­nü eli­mi­ze ge­çir­dik. Ma­çı çok da­ha fark­lı ka­za­na­bi­lir­dik an­cak yo­ğun yağ­mur ya­ğı­şı ne­de­ni ile ze­min çok ağır­laş­tı ve bi­zim boş alan­la­rı kul­lan­ma­mı­za ola­nak ver­me­di. So­nuç­ta gü­zel bir ga­li­bi­yet al­dık ve yo­lu­mu­za de­vam edi­yo­ruz.
Bu­gün iti­ba­ri ile Bu­cas­por ma­çı­nı unu­ta­rak haf­ta so­nu Se­rik Be­le­di­yes­por ile dep­las­man­da oy­na­ya­ca­ğı­mız ve çok zor­lu ge­çe­cek ma­çı dü­şü­nü­yo­ruz. Haf­ta bo­yun­ca ya­pa­ca­ğı­mız ça­lış­ma­lar ile Se­rik ma­çı­na ha­zır­la­nıp bu zor­lu dep­las­man­dan ilk dış sa­ha ga­li­bi­ye­ti­ni ala­rak ay­rıl­mak is­ti­yo­ruz’ de­di.


Tek­nik Di­rek­tör Au­re­lio ay­rı­ca yo­ğun yağ­mu­ra rağ­men dok­san da­ki­ka bo­yun­ca ta­kım­la­rı­na des­tek ve­ren ta­raf­tar­la­ra te­şek­kür et­ti ve bu ga­li­bi­ye­ti­ni on­la­ra ar­ma­ğan et­ti­ği­ni be­lirt­ti.

Editör: Haber Merkezi