HA­LİL ÖZ­TÜRK
Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Ço­rum Be­le­di­yes­por Gü­reş Ta­kı­mı­nın Mev­la­na Spor Sa­lo­nun­da yap­tı­ğı an­tren­ma­nı iz­le­di. Baş­kan Gül Ekim ayı so­nun­da Ma­ca­ris­tan’da ya­pı­la­cak olan Dün­ya Gü­reş Şam­pi­yo­na­sı’nda mil­li ma­yo­yu gi­ye­cek olan Fa­tih Er­din ile soh­bet et­ti. Baş­kan Ze­ki Gül ile bir­lik­te Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer, Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Na­dir So­lak, Ço­rum Be­le­di­yes­por Gü­reş So­rum­lu­su ve Gü­reş İl Tem­sil­ci­si Hü­se­yin Te­ke de gü­reş an­tren­ma­nı­nı iz­le­di­ler.
20-29 Ekim ta­rih­le­rin­de Ma­ca­ris­tan Bu­da­peş­te'de ya­pı­la­cak olan Bü­yük­ler Dün­ya Gü­reş Şam­pi­yo­na­sı ön­ce­si an­tren­man­la­rı­nı Ço­rum’da sür­dü­ren Fa­tih Er­din’in ça­lış­ma­sı­nı zi­ya­ret eden Baş­kan Gül, "Tür­ki­ye Ser­best Gü­reş Mil­li Ta­kı­mı­mız­da 86 Ki­lo­da Tür­ki­ye'yi tem­sil edip mil­li ta­kım for­ma­sı­nı gi­ye­cek olan Fa­tih Er­din'i hem zi­ya­ret et­mek hem de teb­rik et­mek için gel­dik. Be­le­di­yes­por ku­lüp ta­ri­hi­miz­de ve Ço­rum'un gü­reş ta­ri­hin­de Ço­rum'da li­sans­lı spor ya­pa­rak Tür­ki­ye'yi Dün­ya Şam­pi­yo­na­sın­da mil­li ta­kım for­ma­sıy­la tem­sil ede­cek ilk gü­reş­çi­miz ol­ma­sı asa­biy­le de Fa­tih'i teb­rik edi­yo­rum. Ho­ca­la­rı­nı ve bu­ra­da bir­lik­te an­tren­man ya­pan bü­tün ar­ka­daş­la­rı­na ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­li­yo­rum" de­di.
"Fa­tih ra­kip­le­rin­den da­ha iyi"
Fa­tih'i Av­ru­pa Gü­reş Şam­pi­yo­na­sın­da sey­ret­ti­ği­ni be­lir­ten Baş­kan Ze­ki Gül, bü­yük­ler­de mil­li ta­kım for­ma­sı­nı ilk kez giy­me­nin he­ye­ca­nı­na ka­pıl­dı­ğı­nı ama bu­ra­lar­da tec­rü­be edi­ne­rek ra­kip­le­ri­ni ta­nı­dı­ğı­nı söy­le­di. Gül, "Fa­tih ka­tıl­dı­ğı Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sın­da ve baş­ka­ca önem­li tur­nu­va­lar­da ra­kip­le­ri­nin ken­di­sin­den bir üs­tün­lü­ğü ol­ma­dı­ğı­nı hat­ta ken­di­si­nin on­lar­dan da­ha iyi ol­du­ğu­nu gör­dü" de­di ve şart­lar mü­sa­it olur­sa Fa­tih'i des­tek­le­me­ye gi­de­ce­ği­ni söz­le­ri­ne ek­le­di. 
Baş­kan Gül, mil­li gü­reş­çi­miz, Fa­tih Er­din ve mil­li ta­kı­mı­mı­za Ma­ca­ris­tan'da ya­pı­la­cak olan dün­ya şam­pi­yo­na­sın­da ba­şa­rı­lar di­le­di.