HALİL ÖZTÜRK
Okullu Yıldız Kızlar voleybol yarı final grubunda temsilcimiz Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu ilk maçını kazanarak finale yükselmek için umutlarını artırdı.

Samsun’da dün başlayan yarı final grup maçların Samsun İlk Adım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanıyor, Çekilen kura sonucunda Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ortaokulu B grubunda Artvin Hopa Karadeniz, Kars Kağızman Kazım Karabekir Ortaokulu, İstanbul Üsküdar Acıbadem Türk Telekom Şehit Mete Sertbaş Ortaokulu yer aldı.

Temsilcimiz dün grubundaki ilk maçında  Artvin Hopa Karadeniz Ortaokulu ile karşılaştı. Rakibi önünde maça iyi başlayan temsicimiz bu seti 25-17 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette rakibi önünde zorlansada bu setide 25-22 kazanan Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu 2-0 öne geçti. üçüncü sette rakibinin maça ortak olmasına izin vermeyen temsilcimiz bu setide 25-18 alarak ilk maçını 3-0 kazandı ve yarı final grubunada galibiyet ile başladı.

Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu bugün ikinci maçında saat 14.30’da Kars temsilcisi ile karşılaşacak. Son maçında ise yarın İstanbul temsilcisi ile karşılaşacak olan temsilcimiz grup birincisi olması halinde  direk Türkiye finallerine yükselecek. İkinci olması halinde ise diğer grubun ikincisi ile play-off oynayacak ve kazanan takım finallere gidecek.