HALİL ÖZTÜRK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Futbolun Efsaneleri Gençlerle buluşor projesi kapsamında dört milli futbolcu iki gün süre ile Çorum’da bir dizi etkinliğe katılacak ve gösteri maçı yapacaklar. Efsaneler Gençlerle buluşuyor programı ise netlik kazandı.

Yarın sabah Çorum’a gelecek olan dört efsane futbolcu, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Ergün Pembe ve Oğuz Çetin ilk olarak 10.30’da Valiliği ardından ise 11’de Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret edecekler. Bu ziyaretlerin ardından saat 11.15’de Devlet Tiyatro Salonu’na geçecekler. Burada gençler, Spor Lisesi 3. ve 4. sınıf öğrencileri, BESYO öğrencileri ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri katılacağı panelde yer alacaklar.Panelde soru cevap bölümünde yapılacak olan değerlendirmenin ardından öğlen yemeği yiyecek kafile ardından saat 14’de Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda Gençlik Merkezi üyeleri, amatör spor kulübü yetkileri ve temsilci sporcular ile gösteri maçında karşılaşacaklar.

Gösteri maçının ardından eğitim kurumları ve amatör spor kulüpleri katılımcılarına forma ve futbol topu hediye idelecek ve hatıra fotoğrafı çekilecek. Bu törenin ardından ise dört efsane futbolcu Gazi Caddesinde Saat Kulesi’ne kadar gençlik merkezi üyeleri ile yürüyerek vatandaşlarla sohbet edecekler. Efsanelerin Çorum’la buluşmasının ikinci günü ise Cezaevindeki gençlere yönelik. Saat 12’de L tipi kapalı ceza evine gidecek efsana futbolcular burda gençlerle öğlen yemeğinde bir arada olacaklar, Ardından burda kalan gençlerle panelde bir arada olacak efsana futbolcular saat 14’de ise onlarla gösteri maçı yapacak ve ardından da futbol topu hediye ederek programı tamamlayacaklar.

Editör: Haber Merkezi