HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor ligin 15. hafta maçında yarın sahasında grupta son sırada yer alan Cizrespor’u konuk edecek. Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda Çorum Belediyespor üç haftadır hasret kaldığı üç puan hasretine son vermek konuk Cizrespor ise ligde alt sıralardan kurtulmak için mücadele edecek.

Sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan kırmızı siyahlı takım iç saha maçlarındaki performansı ile üst sıralara tutunsada son üç haftayıda puansız kapatarak zirveden uzaklaştı. Alınan başarısız sonuçlar üzerine kırmızı siyahlı takımda yönetim tarafından dört futbolcu süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu dört isim dışında Bayburtspor maçında kırmızı kart gören Yakup ile sarı kart görerek cezalı duruma düşen Oğuzhan da yarınki maçta forma giyemeyecekler.
Kırmızı Siyahlı takım tüm bu eksiklere rağmen yarın sahasında oynayacağı maçı kazanarak ligde üst sıralar ile puan farkının iyice açılmasına izin vermek istemiyor.

Konuk Cizrespor da sezonun ilk yarısında istediğini alamayan kulüplerin başında geliyor. İddialı başladığı ligde aldığı mağlubiyetler ile ligin dibine demir atan Cizrespor’u geçtiğimiz sezon Çorum Belediyespor’da görev yapan Teknik Direktör Yusuf Tokuş çalıştırıyor. Kırmızı Yeşilli takımda sezon başında Çorum Belediyespor ile anlaşan kampta ayrılık kararı alarak bu kulübe transfer olan Emre Yüksektepe ise yarın rakip olarak Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’na çıkacaklar.

Kırmızı Yeşilli takımda da gerek kadro dışı cezaları gerekse kart cezalısı isimlerin çokluğu nedeni ile dar bir kadro ile Çorum Belediyespor maçından puan yada puanlarla ayrılmak için mücadele edecek.
İki takımında kazanmak isteyeceği bu zorlu maçta Rize Bölgesi genç hakemi Yücel Büyük düdük çalacak.