HA­LİL ÖZ­TÜRK
Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, ya­pı­mı de­vam eden ye­ni stad­yum ve spor sa­lo­nu ya­tı­rım­la­rı­nın Genç­lik ve Spor Ge­nel Mü­dür­lü­ğü’ne dev­ri için Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­sı Fu­at Ok­tay ile gö­rüş­tü.

Çe­şit­li prog­ram­la­ra ka­tıl­mak üze­re dün mem­le­ke­ti Yoz­gat’a gi­den Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­sı Fu­at Ok­tay ile bir gö­rüş­me ya­pan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, ya­pı­mın­da so­na ge­li­nen 15 bin ki­şi­lik ye­ni stad­yum ve 4840 se­yir­ci ka­pa­si­te­li spo sa­lo­nu pro­je­le­ri­nin Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı’na dev­ri ko­nu­sun­da des­tek is­te­di. Gö­rüş­me sı­ra­sın­da Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­sı Fu­at Ok­tay’a Ço­rum­lu­la­rın se­lam­la­rı­nı ile­ten Baş­kan Ze­ki Gül bu ko­nu­da da yar­dı­mı ol­ma­sı­nı is­te­di.

Cum­hur­baş­ka­nı Yar­dım­cı­sı Fu­at Ok­tay ise Ço­rum’un so­run­la­rı ile ya­kın­dan il­gi­len­di­ği­ni be­lir­te­rek bu ko­nu­nun da ta­kip­ci­si ola­ca­ğı­nı söy­le­di. Yoz­gat’ta ya­pı­lan top­lan­tı ön­ce­sin­de bir grup Ço­rum­lu va­tan­daş Fu­at Ok­tay’a Ço­rum Be­le­di­ye­si ve Baş­kan Ze­ki Gül’ün ça­lış­ma­la­rın­dan duy­duk­la­rı mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di­ler.

Be­le­di­ye ta­ra­fın­dan yap­tı­rı­lan stad­yum ve spor sa­lo­nu in­şa­at­la­rı­na ya­pı­lan öde­me­ler ne­de­ni ile Ço­rum Be­le­di­ye­si ya­tı­rım­la­rın öde­ne­ği ko­nu­sun­da sı­kın­tı­ya düş­müş­tü. Bu­na çö­züm ola­rak­ta ta­mam­lan­ma aşa­ma­sı­na ge­len stad­yum ve spor sa­lo­nu in­şa­at­la­rı­nın Genç­lik ve Spor Ge­nel Mü­dür­lü­ğü’ne dev­re­di­le­rek öde­nen pa­ra­nın Be­le­di­ye’ye ve­ril­me­si ve te­sis­le­rin Ge­nel Mü­dür­lük ta­ra­fın­dan ta­mam­lan­ma­sı ta­lep edil­di.
Geç­ti­ği­miz ay içe­ri­sin­de AK Par­ti Ço­rum Mil­let­ve­kil­le­ri Ah­met Sa­mi Cey­lan, Oğuz­han Ka­ya ve Erol Ka­vun­cu ile Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül Genç­lik ve Spor Ba­ka­nı Meh­met Ka­sa­poğ­lu’nu zi­ya­ret ede­rek bu ta­lep­le­ri­ni di­le ge­tir­miş­ler­de. Bu ko­nu­da Cum­hur­baş­ka­nı Fu­at Ok­tay’ın da des­te­ği­ni ala­rak so­ru­nun çö­zül­me­si amaç­la­nı­yor.

Editör: Haber Merkezi