HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Meh­met Au­re­lio, İs­tan­bul dep­las­ma­nın­da ra­ki­be po­zis­yon ver­me­den sa­ha­dan bir pu­an­la ay­rıl­dık­la­rı­nı söy­le­di. Haf­ta bo­yun­ca ra­ki­bin oyun an­la­yı­şı­na gö­re ha­zır­lık­la­rı­nı yap­tık­la­rı­nı ve bu­nu­da sa­ha­ya dok­san da­ki­ka bo­yun­ca yan­sıt­tık­la­rı­nı be­lir­ten Au­re­lio ‘Keş­ke bu gü­zel fut­bo­lu üç pu­an­la süs­le­sey­dik’ de­di.


Ra­ki­bin gü­cü­nü bil­dik­le­ri­ni ve çok ko­şan genç ve mü­ca­de­le gü­cü yük­sek bir ta­kım­la oy­na­dık­la­rı­nın bi­lin­cin­de sa­ha­ya çık­tık­la­rı­nı be­lir­ten Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­re­lio ‘Ma­çın ilk da­ki­ka­sın­dan iti­ba­ren oyu­nu kon­trol eden ve to­pa sa­hip olan ta­kım­dık. Özel­lik­le sa­vun­ma an­la­mın­da çok iyi oy­na­dık ve ra­ki­be tek bir po­zis­yon ver­me­den kar­şı­laş­ma­yı ta­mam­la­dık.


Du­ran bir top­tan ye­di­ği­miz gol­le mağ­lup du­ru­ma düş­tük. Bu­na rağ­men oyun­dan kop­ma­dık ve ay­nı oyun an­la­yı­şı­mız ile mü­ca­de­le­mi­zi sür­dür­dük. Be­ra­ber­lik go­lü­nü bul­duk ga­li­bi­yet go­lü için­de bas­kı kur­duk an­cak gir­di­ği­miz po­zis­yon­la­rı de­ğer­len­di­re­me­yin­ce sa­ha­dan  bir pu­an­la ay­rıl­mak zo­run­da kal­dık.
Böy­le bir oyun so­nu­cun­da üç pu­an se­vin­ci­ni ya­şa­mak is­ter­dik an­cak ol­ma­dı. Her şe­ye rağ­men dep­las­man­da alı­nan bir pu­an­da iyi­dir. Ta­kım ola­rak bi­raz da­ha za­ma­na ih­ti­ya­cı­mız var. Her ge­çen haf­ta üze­ri­ne ko­ya­rak git­ti­ği­mi­zi gö­rü­yo­rum. İna­nı­yo­rum­ki önü­müz­de­ki haf­ta­lar­da çok da­ha iyi oy­na­ya­ca­ğız önem­li ba­şa­rı­la­ra im­za ata­ca­ğız. Bu ge­li­şi­mi hep bir­lik­te gö­re­ce­ğiz.


Fut­bol­cu­la­rı­mı sa­ha­da or­ta­ya koy­duk­la­rı mü­ca­de­le­den do­la­yı teb­rik edi­yo­rum. Keş­ke bu gü­zel fut­bo­lu­mu­zu üç pu­an ile süs­le­sey­dik. Bu ma­çı unu­tup haf­ta so­nu sa­ha­mız­da oy­na­ya­ca­ğı­mız Er­zin­cans­por ma­çı­na ha­zır­la­na­ca­ğız. He­de­fe gi­den yol­da alı­nan her pu­an önem­li ve biz bun­dan son­ra­ki sü­reç­te he­de­fi­mi­ze ulaş­mak için yo­lu­mu­za emin adım­lar­la de­vam ede­ce­ğiz’ de­di.


Meh­met Au­re­lio ay­rı­ca İs­tan­bul dep­las­ma­nın­da ken­di­le­ri­ni yal­nız bı­rak­ma­yan tüm ta­raf­tar­la­ra ta­kım­la­rı­na ver­di­ği des­tek için te­şek­kür et­ti.

Editör: Haber Merkezi