HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan hedeflerinden sapma olmadığını ancak öncelikle büyük camia olmaları gerektiğini söyledi.

Her maçta olduğu gibi Diyarbakır deplasmanında da takımını yalnız bırakmayan Başkan Fatih Özcan karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi ‘Amed Sportif Faaliyetler maçında alınan mağlubiyet nedeniyle son derece üzgün olduğumu belirtmek isterim. Amed Sportif Faaliyetler’i galibiyetten ötürü tebrik eder, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.Bu maçın kulübümüz açısından tek önemi, alınacak puan ya da puanlardı. Futbolda kazanmak da var, kaybetmek de! Bu mağlubiyetimiz ne ilk, ne de son olacaktır! Bu nedenle; teknik ekibimize, futbolcu kardeşlerime ve bizleri Diyarbakır deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarımıza geçmiş olsun diyor ve hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçına odaklanmaya davet ediyorum.

Ancak; gerek maç içerisinde, gerek devre arası ve maç sonunda yaşananlar beni son derece rahatsız etmiştir. Hiç kimse ama hiç kimse Çorumspor’dan büyük değildir ve yargı dağıtamaz!Tansiyonu yüksek maçlarda o ağırlığı kaldıramayan ve camiamıza büyük bedeller ödetenlere her kim olursa olsun aynı bedeli ödeteceğimi belirtmek isterim! Sadece bir maç kaybetmek yerine birçok değeri kaybetmeye asla müsaade etmeyeceğimin de bilinmesini isterim’ dedi.
Dün telefonda görüştüğümüz Başkan Fatih Özcan, Yeni Çorumspor’u öncelikle büyük bir camia haline getirmeyi amaçladıklarını belirtirken “Biz, her yönüyle büyük bir camia olmayı hedefliyoruz. Hedefimiz elbette Süper Lig. Ama bunun öncesinde öncelikle büyük camia olmamız lazım.
Takım olarak tansiyonu yüksek maçları oynayamıyoruz. Kasımpaşa ile oynadığımız kupa maçında çok iyi mücadele ettik ve hakemin verdiği tartışmalı penaltı kararı ile elendik. Lider Manisa ile oynadığımız maçta yine çok iyi oynadık ama yenilgide yine hakemin payı çok büyük dedik. Amed Sportif maçında yine tansiyonu yüksek maç oynadık yine hakem ön plana çıktı. Buda gösteriyorki biz takım olarak tansiyonu yüksek maçlar oynamıyoruz burda bir sıkıntı var bunu çözmemiz lazım ben bundan çok rahatsız oluyorum.
Her yenilgiye bahane aramakla olmaz. Benim yöneticilik anlayışım ve büyük olaman gerekirdiği önce hatayı kendinde aramalıdır. Hakem bahane olmamalı. Büyük camianın takımıysan gerekirse hakemi de yeneceksin. Dediğim gibi biz öncelikle büyük camia olmayı hedefliyoruz. Kulübün geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için hem büyük aima olacağız hem de kalıcı başarılar elde edeceğiz.
Büyük camia olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve bu doğrultuda yenildikleri maçlardan sonra izinlerin kaldırıldığını bu doğrultuda Amedspor maından sonra herkes tüm takım olarak Çorum’a döndü’ dedi.

Editör: Haber Merkezi