HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio iyi bir takım olduklarını ancak deplasmandaki kötü performansın ligde haketmedikleri bir yerde bulunmalarına neden olduğunu söyledi. Mehmet hoca ilk yarının kalan beş haftasında toplayabilecekleri maksimim puanları alarak ikinci yarıda çok daha iyi bir performans göstereceklerine inandığını söyledi.

Teknik Direktör Mehmet Aureilo dün yerel basın mensupları ile düzenlediği sohbet toplantısında son oynanan Diyarbekirspor maçını hafta sonu oynayacakları Kocaeli maçı ile ilgili düşüncelerini ve devre arası planları hakkında bilgiler verdi.
 

‘Deplasmanda bir tık daha yukarı çıkmalıyız’
Takım olarak özellikle iç saha maçlarında coşkulu bir futbol oynadıkları ve sonucunda da kazandıklarını belirten Mehmet Hoca deplasman maçlarında ise bu coşkuyu tam yakalayamadıklarını söyledi. Deplasman maçlarının son ikisinde performanslarını yukarı çektiklerini ancak bunun galibiyet için yeterli olmadığıı belirten Mehmet hoca ‘Özellikle Diyarbekirspor maçında ilk yarıda rakip kalemize gelemedi.
Girdiğimiz pozisyonlardan birinde golü bulsak sonuç farklı olurdu. Ancak ikinci yarıda rakibin kısa süreli baskısı sonucunda gelen golle bu maçıda kaybettik. Deplasmanda kazanmak için mücadelemizi bir basamak daha yukarı çıkarmamız gerektiği kesin. Birde futbolcularımız kafasındaki olumsuzluğu silmemiz gerekiyor’ dedi.

 

‘Kocaelispor maçı çok zor geçecek’
Pazar günü oynayacakları Kocaelispor maçının çok zor geçeceğini rakiplerinin uzun yıllardır bir arada oynayan ve iyi pas yapan bir kadroya sahip olduğunu belirten Mehmet Hoca ‘Bu aşamadan sonra ligde kolay maç yok. Diyarbekir mağlubiyeti ile büyük bir fırsatı kaçırdık. Rakiplerimiz kaybettiği haftada kazanmamız gerekiyordu.
Bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Kocaelispor maçıda bu anlamda çok önemli, Kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok. Sakat futbolcularımız var ancak mazeretimiz olamaz forma vereceğimiz arkadaşlar sahaya çıkarak gerekli mücadeleyi vereceklerdir. Sonuçta gelecek hafta sonu Bayburtspor deplasmanına daha moralli gitmek için evimizde kazanmaktan başka düşüncemiz yok’ dedi.
‘Taraftar desteğine büyük ihtiyacımız var’
Pazar günki maçta taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Mehmet hoca, tüm Çorumlu futbol severleri maça davet etti. Rakip takımın taraftarının maça ilgisini okuduklarını belirterek kendi sahalarında oynayacakları maçta taraftarların itici güçlerinin yanlarında olmasının önemine dikkat çeken Mehmet hoca tüm Çorumlulardan pazar günü doksan dakika boyunca takımlarına destek olmalarını istedi.

 

‘Transferi şu anda konuşmak takıma zarar verir’
Devre arası takviye konusunda ise Mehmet hoca hiç yoruma girmedi. Her takımın eksikleri olacağını ancak bugün transferin konuşulaşacak konu olmadığını söyledi. Önlerinde oynayacakları 15 maç ve alınacak 15 puan olduğunu belirten Mehmet hoca bu yüzden takıma olumsuz yapsıma olmaması için transferin ilk yarının son maçından sonra yönetim ile yapacakları görüşme sonunda netlik kazanacağını aksi takdirde takımın bundan olumsuz etkileneceğine dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi