SALON: Tevfik Kış.
HAKEMLER: Sami Öncel, Elif Buğdaycı.
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ: Damla, İrem, Zeynep Fatma, Elif, Edanur, Beyzanur, İrem Kaya, Emine Güngör, Emine Danacı, Aleyna, Aybüke. 
ŞEHİT MUSTAFA SOLAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Berivan, Ceren, İrem Ay, İrem Şahin, Elifnur, A. Aleyna, Şeyma, Selinay, Dilek, Gülşen, Elif, Buse, Cansu.
İLK YARI: 10-4 (Cumhuriyet Anadolu Lisesi)

MURAT KARASU

Liseli Genç Kızlar arasında düzenlenen Hentbol Atatürk Turnuvasında şampiyonluğu Cumhuriyet Anadolu Lisesi kazandı. Dört okulun mücadele ettiği Liseli Genç Kızlar Atatürk Turnuvasında Cumhuriyet Anadolu Lisesi son maçında Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 16-6 yenerek şampiyonluğu kazandı.


İlk iki maçını kazanarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Cumhuriyet Anadolu Lisesi son maçında Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Rakibi önünde maçın başından itibaren üstün bir oyun ortaya koyan Cumhuriyet Anadolu Lisesi ilk yarısını 10-4 önde tamamladığı maçtan 16-6 galip ayrılarak namağlup şampiyonluğu kazandı.  Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise bu mağlubiyet ile üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Editör: Haber Merkezi