YÜKSEL BASAR
Liseli Genç Bayanlar Hentbol’de şampiyonluğu Cumhuriyet Anadolu Lisesi kazandı. Final maçında Bahçelievler Anadolu Lisesi’ni 23-16’lık skorla yenen Cumhuriyet Anadolu Lisesi mutlu sona ulaşan takım oldu.

İki grupta yedi takımın mücadele ettiği Liseli Genç Kızlar Hentbol il birinciliğinde grup maçlaro sonunda ilk iki sırayı alan dört takım çapraz olarak yarı finalde karşılaştı ve bu maçları kazanan iki okul Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile Bahçelievler Anadolu Lisesi finalde şampiyonluk için karşılaştılar.
Aynı grupta mücadele eden ve gruptan birinci olarak çıkan Cumhuriyet Anadolu Lisesi rakibi önünde üstün bir oyun sonunda ilk yarısını 10-7 önde tamamladığı maçtan 23-16’lık sporla galip ayrılarak şampiyonluğu kazandı. Cumhuriyet anadolu Lisesi’nde takımları şampiyonluğa taşıyan iki isim ise İrem Düzgün ve Aleyna Elif oldular. İki sporcu takımlarının attığı 23’golün 20’sine 10’ar golle katkı verdiler. Diğer golleri ise Zeynep Fatma, Elif ve Emine Lale attılar.


Bahçelievler Anadolu Lisesi’nde ise Bensu takımının 16 golünün 10’una imza atarken Hande ve Özge ikişer Buse ve Seçil ile birer gollük katkı verdiler.
Maçın sonunda düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporculara ise madalyaları verildi.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi bayan hentbol takımı geçen yılın ardından bu yılda şampiyonluğu kazanarak bu kategorideki üstünlüğünü devam ettirmeyi başardı.

Editör: Haber Merkezi