HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can, 1461 Trab­zon kar­şı­sın­da or­ta­ya ko­nu­lan kö­tü fut­bol­dan do­la­yı fut­bol­cu­la­rı sert bir di­le uyar­dı.Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı va­sı­ta­sıy­la Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han’dan ay­rın­tı­lı bir ra­por alan Baş­kan Fa­tih Öz­can, alı­şıl­mı­şın dı­şın­da sert bir dil­le tek­nik ekip ve fut­bol­cu­la­ra uya­rı­lar­da bu­lu­nur­ken bu uya­rı­nın ilk ve son kez ol­du­ğu­na dik­kat çek­ti.

Gö­rüş­le­ri­ni, Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı’nın fut­bol­cu­lar­la yap­tı­ğı top­lan­tı­da ak­ta­ran Baş­kan Öz­can, fut­bol­da her tür­lü so­nu­cun or­ta­ya çı­ka­bi­le­ce­ği­ni, mağ­lu­bi­yet­le il­gi­li tek bir sö­zü­nün ol­ma­dı­ğı­nı an­cak, Kır­mı­zı-Si­yah­lı for­ma ile sa­ha­ya çı­kan her fut­bol­cu­nun te­ri­nin son dam­la­sı­na ka­dar ko­şup mü­ca­de­le et­me­si ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di.

Uya­rı­sı­nın mağ­lu­bi­yet­le il­gi­li ol­ma­dı­ğı­nın ıs­rar­la al­tı­nı çi­zen Öz­can; ‘Fut­bol 3 ne­ti­ce­li bir oyun. Be­nim tep­kim ye­nil­miş ol­ma­ya de­ğil, sa­ha­da hiç­bir mü­ca­de­le ver­me­den bu so­nu­cun or­ta­ya çık­ma­sı­na. Kö­tü oy­na­ya­bi­lir­si­niz ama kö­tü ko­şa­maz­sı­nız. Ki­lo­met­re­ler­ce yol ge­lip 90 da­ki­ka sus­mak­sı­zın ta­kım­la­rı­nı des­tek­le­yen, hat­ta mağ­lu­bi­ye­te rağ­men ta­kım­la­rı­nı tri­bü­ne ça­ğı­rıp bağ­rı­na ba­san ve­fa­kar ta­raf­ta­rı­mı­zı stat­tan boy­nu bü­kük ayır­ma­ya kim­se­nin hak­kı yok. Bu uya­rım ilk ve son kez ola­cak. Yol ya­kın­ken ken­di­ni­ze çe­ki-dü­zen ve­rin ve si­ze gü­ve­nen bin­ler­ce in­sa­na la­yık bir mü­ca­de­le or­ta­ya ko­yun’ şek­lin­de gö­rüş be­lirt­ti.