HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK’da kaptan Kerem Çağatay ve Ertuğrul Sancaktan tutan çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek hedeflerinin ikinci yarıya iyi başlangıç yaparak sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini belirttiler.

Kırmızı Siyahlı takımın iki tecrübeli ismi dün yapılan çift kalenin ardından açıklamalarda bulundular. Ertuğrul Sancaktutan devre arasını çok iyi geçirdiklerini ve oynadıkları iki hazırlık maçını kazanırken iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek ‘Yeni katılan arkadaşların bize güç katacağına inanıyorum. İkinci yarı çok zorlu geçecek ve bizimde zor deplasmanlarımız var. Biz ise iyi bir takımız ve hedefe ulaşmak için tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. 1922 Konyaspor maçında da sahada elimizden gelenin en iyisi yapıp ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz, allah yardımcımız olsun’ dedi.

Kaptan Kerem Çağatay da iyi bir devre arası kampı geçirdiklerini takım olarak moral ve motivasyonlarının çok yüksek olduğunu belirterek ‘İlk yarıyı hedeflediğimiz yerde bitiremedik. Daha çok puan toplayabilirdik. İkinci yarıda hedefimiz ilk yarıda aldığımız puandan daha fazlasını toplamak. Bunu başarmak adına elimizde gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu şehri layık olduğu yere taşımak için vargücümüzle çalışacağız. Takımımızda iyi bir aile ortamı ve iyi bir havamız var. İkinci yarıda taraftarlarımızın da desteği ile iyi bir başlangıç yapacağımıza inancımız tam’ dedi.

Editör: Haber Merkezi