HALİL ÖZTÜRK
Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak Çorum’da bir dizi konferans verecek. Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu İl Temsilcisi Kenan Biçer’in organize ile 31 Ekim ile 2 Kasım tarihleri arasında Ilıcak Çorum’da beş konferans verecek.


Dün Amasya’da verdiği konferansın ardından Çorum’a gelen Federasyon Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak bugün saat 09’da Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Konferans Salonu’nda öğrenci, öğretmenlere  velilere bir konferans verecek. Ilıcak bu konferansın ardından Mecitözü’ne geçerek saat 13’de Mecitözü Lisesi ve YBO Konferans Salonunda günün ikinci konferansını verecek.
Kaya Muzaffer Ilıcak 1 Kasımperşembe günü saat 14’de Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda vereceği konferansın ardından saat 17’de Belediye Konferans Salonu’nda Belediye personeline ve sporculara yönelik bir sunum yapacak. Ilıcak bu konferansın ardından ise saat 18.30’da Mevlana Spor Salonu’nda Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü Judo sporcularının antrenmanını ziyarek edecek ve onlarla sohbet edecek.


Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak Çorum programında son gün 2 Kasım cuma günü Spor Lisesi konferans salonunda vereceği sunumla tamamyacak. İl Temsilcisi Kenan Biçer, Çorumlu veliler ve sporculardan programı uygun olanları bu konferansları dinlemeye davet etti.