MU­RAT KA­RA­SU
İs­ki­lip­gü­cüs­por’dan Fa­tih Oruç’a te­şek­kür tab­lo­su. Sa­kar­ya İl­ko­ku­lu bah­çe­si­ne emek­li öğ­ret­men ba­ba­sı Rah­met­li Meh­met Oruç adı­na sen­te­tik oyun sa­ha­sı yap­tı­ran Fa­tih Oruç’u oku­la da­vet eden İs­ki­lip­gü­cüs­por Baş­ka­nı Ni­hat Ar­mut­cu, Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ba­ha­dır Tel­li ve Sa­kar­ya İl­ko­ku­lu Mü­dü­rü Dur­muş Ak­bu­lut ile bir­lik­te Fa­tih Oruç’a hem te­şek­kür et­ti­ler, hem soh­bet hem­de ken­di­si­ne bu dü­şün­ce­sin­den do­la­yı bir te­şek­kür tab­lo­su he­di­ye et­ti­ler.
Fa­tih Oruç zi­ya­re­te ağa­be­yi Ön­der Oruç ve oğ­lu Meh­met Ömer Oruç ile gel­di ve öğ­re­nim gör­dü­ğü oku­lu gez­di ve ol­duk­ça duy­gu­sal an­lar ya­şa­dı. Bu ge­zi­nin ar­dın­dan okul bah­çe­si­ne yap­tır­dı­ğı oyun sa­ha­sı­na ge­len Fa­tih Oruç bur­da ken­di­si­ne he­di­ye edi­len İs­ki­lip Tab­lo­su­nu al­dı.

Tö­re­nin ar­dın­dan oyun ala­nın­da mi­nik öğ­ren­ci­ler­le bir­lik­te fut­bol oy­na­yan ve on­la­ra eş­lik eden Fa­tih Oruç okul bah­ce­si­ne yap­tır­dı­ğı bu ala­nın ne ka­dar doğ­ru bir iş ol­du­ğu­nu gör­mek­ten duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti di­le ge­tir­di ve öğ­ret­men ba­ba­sı­nın is­mi­nin bur­da ya­şa­ya­cak ol­ma­sın­dan do­la­yı çok mut­lu ol­du­ğu­nu söy­le­di.

İs­ki­lip­gü­cüs­por Baş­ka­nı Ni­hat Ar­mut­çu’da böy­le­si­ne gü­zel bir dü­şün­ce­yi ha­ya­ta ge­çir­di­ği için Fa­tih Oruç’a te­şek­kür et­ti ve bu ese­rin İs­ki­lip için Sa­kar­ya İl­ko­ku­lu için çok an­lam­lı ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ken­di­si­ne tüm İs­ki­lip adı­na te­şek­kür et­ti ve şük­ran­la­rını sun­du.