HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por lig­de­ki ikin­ci dep­las­man ma­çın­da gru­bun pu­anı ol­ma­yan ta­kı­mı Göl­cüks­por önün­de baş­la­ma vu­ru­şu ol­ma­yan pe­nal­tı go­lü ile sa­ha­dan 1-0 mağ­lup ay­rı­la­rak ta­raf­tar­la­rı­nı yi­ne bü­yük ha­yal kı­rık­lı­ğı­na uğ­rat­tı.
Geç­ti­ği­miz haf­ta sa­ha­sın­da Fat­sa Be­le­di­yes­por’u ye­ne­rek mo­ral­le­nen kır­mı­zı si­yah­lı­lan ilk üç ma­çı­nı kay­be­den Göl­cüks­por dep­las­ma­nın­da da ka­za­na­rak lig­de­ki çı­kı­şı­nı sür­dür­mek is­ti­yor­du. Ma­ça ol­duk­ça et­ki­li baş­la­yan Ço­rum Be­le­di­yes­por ra­kip ka­le­de et­ki­li ol­du. An­cak ma­çın ilk ya­rım sa­at­lik bö­lü­mü­nün ar­dın­dan oyun­dan dü­şen ve kon­tro­lü ra­ki­bi­ne kap­tı­ran kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım to­pa sa­hip ol­mak­ta zor­lan­dı.
İlk ya­rı­da iki ta­kım­da gol bu­la­ma­dı. İkin­ci ya­rı­da ise da­ha et­ki­li olan ta­kım ev sa­hi­bi Göl­cüks­por ol­du. Ço­rum Be­le­di­yes­por iler­de ço­ğal­mak­ta zor­lan­dı ve da­ha çok sa­vun­ma­yı dü­şü­ne­rek oy­na­dı­ğı maç­ta uzat­ma da­ki­ka­la­rın­da iki ta­kım ara­sın­da gi­dip ge­len ma­çın bit­me­si­ne sa­ni­ye­ler ka­la ya­şa­nan ka­ram­bol­de ma­çın ha­ke­mi ver­di­ği pe­nal­tı ka­ra­rı ile Ço­rum Be­le­di­yes­por’un bir pu­an­dan et­ti.
Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kı­mın fut­bol ola­rak faz­la bir şey ko­ya­ma­dı­ğı maç­ta genç isim­ler­den ku­ru­lu bir kad­ro ile mü­ca­de­le eden ve mü­te­va­zi büt­çe ile oluş­tu­ran Göl­cüks­por çok is­te­me­si­nin kar­şı­lı­ğı­nı al­dı. Ço­rum Be­le­di­es­por’da ise dep­las­man maç­la­rın­da­ki has­ta­lı­ğın de­vam et­ti­ği Göl­cüks­por dep­las­ma­nın­da da gö­rül­dü. Ma­çın 85. da­ki­ka­sın­da ga­li­bi­ye­te ge­len Ço­rum Be­le­di­yes­por tek­nik he­ye­ti­nin ön li­be­ro Fa­tih’i çı­kar­ta­rak üçün­cü sto­per Sa­met’i oyu­na al­ma­sı için bu zor­lu ya­rış­ta kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım adı­na en kö­tü gö­rün­tü ol­du.
Kar­şı­laş­ma­yı Ço­rum Be­le­di­yes­por Baş­ka­nı Fa­tih Öz­can, 2. Baş­kan Ha­san Şe­ker­ci, Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ile yak­la­şık 150 ka­dar Ço­rum­lu fut­bol se­ver ile bin ka­dar Göl­cüks­por ta­raf­ta­rı iz­le­di.

 

MAÇ­TAN DA­Kİ­KA­LAR:
7. da­ki­ka­da ge­li­şen Ço­rum Be­le­di­yes­por ata­ğın­da Ke­rem ce­za ya­yı üze­rin­den sert vur­du top sa­vun­ma­dan sek­ti Em­rah’ın önün­de kal­dı. Tec­rü­be­li fut­bol­cu sağ çap­raz­da top­la bu­luş­tu­ğu an­da sert vur­du top üst di­rek­ten dö­nen to­pu ka­le­ci İl­yas’da kal­dı.
10. da­ki­ka­da Ço­rum Be­le­di­yes­por go­le çok yak­laş­tı. Sağ ka­nat­tan ge­li­şen atak­ta top­la ce­za ya­yı üze­rin­de bu­lu­şan Em­rah sert vur­du ka­le­ci İl­yas to­kat­la­dı dö­nen to­pa Ya­kup ham­le yap­tı ya­kın me­sa­fe­den do­kun­du an­cak top di­re­ğin di­bin­den az fark­la au­ta git­ti.
44. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan ge­li­şen Göl­cüks­por ata­ğın­da Uğur’un or­ta­sın­da ce­za sa­ha­sı için­de Ömer Fa­ruk bom boş du­rum­da to­pa çok kö­tü vur­du üst­ten au­ata gön­der­di.
İlk ya­rı gol­süz be­ra­ber­lik­le so­na er­di.
66. da­ki­ka­da sol ka­nat­tan ge­li­şen atak­ta Fah­ri Eren çap­raz­dan ka­le­ci ile kar­şı kar­şı­ya kal­dı sert vu­ru­şun­da top üst­ten au­ta git­ti.
70. da­ki­ka­da sağ ka­nat­tan Fah­ri Eren’in ge­tir­di­ği top­la Ya­kup ce­za ya­yı üze­rin­de bu­luş­du­ğu an­da sert vur­du top üst­te au­ta git­ti.
90+5. da­ki­ka­da ma­çın ka­der anı ya­şan­dı. Sol ka­nat­tan ge­li­şen Göl­cüks­por ata­ğın­da ce­za sa­ha­sı için­de­ki po­zis­yon­da ha­kem Er­tuğ­rul’un eli ile oy­na­dı­ğı­nı be­lir­te­rek pe­nal­tı nok­ta­sı­nı gös­ter­di. Uzun ve sert sü­ren iti­raz­lar so­nun­da to­pun ba­şı­na ge­çen Rıd­van to­pu ağ­la­ra gön­de­re­rek ta­kı­mı­nı 1-0 öne ge­çi­ren go­lü at­tı.