HALİL ÖZTÜRK
Teknik Direktör Bahri Kaya, son iki maçını puansız kapatarak kaybettikleri avantajlarını yarın oynayacakları İnegölspor maçını kazanarak yeniden ele geçirmek istediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapmadıklarını sadece puansız başladıklarını belirten Kaya ‘Konya deplasmanında mağlubiyeti hakedecek kadar kötü bir futbol oynamadık. Bu maçta gördükki ligin ikinci yarısı çok zorlu geçecek. İkinci yarıda puan aslanın ağzında değil midesinde olduğunu gösteren bir hafta oldu. Yarın evimizde oynayacağımız İnegölspor maçına seyircimizden yoksun çıkacağız. O eksikliği hissettirmeyecek şekilde pozitif bir çalışma dönemi geçirdik. Futbolcularımda geçen haftaki mağlubiyetten ötürü olumlu dersler çıkardılar. Bizlerde gereken uyarıları yaptık. Konya maçını unuttuk aklımızda sadece İnegölspor maçı ve galibiyet var.
Rakibimiz ilk yarının son haftalarında çıkışa geçen bir takım, biz ise ilk yanının son haftalarında kaybettiğimiz puanlar ve ikinci yarıyada mağlubiyet ile başladığımız için çıkışımızı biraz geciktirdik. Bu durumla ilgili gerekli toplantıları ve uyarıları yaptık önlemleri aldık. Futbolularım bu konuda çok bilinçliler. Çorum halkının ve camianın onlardan neler beklediğinin çok iyi farkındalar ve pazar günü çıkıp bizden beklentisi olan insanların istediği sonuçla sahadan ayrılacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yarınki maça çıkıp aslanlar gibi mücadele edip sahadan üç puanla ayrılan taraf biz olacağız’ dedi.

Editör: Haber Merkezi