HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya yarın oynayacakları Amedspor maçının zor geçeceğini ancak takım olarak hem mental hemde fizik olarak bu maça hazır olduklarını beirterek ‘sahada kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi verip deplasman karnemizi galibiyet ile sürdürmek istiyoruz’ dedi.

Hafta boyunca çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini son gün hasta Ferdi ve sakatlığı nükseden Batuhan ile cezalı Kıvanç’tan yoksun bir kadro ile Diyarbakır’a gittiklerini belirten Teknik Direktör Bahri Kaya ‘Son olarak Sarıyer deplasmanında aldığımız galibiyet ile gruptaki tüm rakiplere hedefimizin ne olduğunu göstermiş olduk.
Bu drurumun bizim açımızdan ne kadar ciddiyet kazandığını görmüş durumdayız. Ligde deplasman maçlarındaki performansımız dikkat çekiyor bunu Amedspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Ancak şunuda söylemek lazım ‘Bazı maçları kazanamasak ta kaybetmememiz lazım. Bir puanların bile çok önemli olduğu günler gelecek.
Rabikimizin konumu ve sezon başı beklentileri açısından onlarda sahalarında mutlaka kazanmak isteyeceklerdir. Bu nedenle bizi çok zor bir deplasman bekliyor. Bu bilinç içinde hazırlandık. Ancak herkes şunu bilsin ki biz bu deplasmana hem mental olarak hem de fiziksel olarak hazırız. Rakibinde kadrosuna ve oyun sistemine göre plan yaptık. Bu plan doğrultusunda sahaya çıkıp kazanarak şehrimize dönmek ve Çorum’da ki bayram havasını devam ettirmek istiyoruz ve en büyük arzumuz bu’ dedi.

Editör: Haber Merkezi