HALİL ÖZTÜRK
Çorumspor ligin 24. hafta maçında bugün saat 14’de Erzincanspor deplasmanında üç puan mücadelesi verecek. Erzincan Müstakil Atletizm Pisti Sahası’nda saat 14’de başlayacak maç öncesinde Yeni Çorumspor’da cezalı kaleci Onurcan ile sakatlığı bulunan Ertuğrul dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Ligde son iki maçında Turgutlu deplasmanından puansız dönen geçtiğimiz hafta ise sahasında Halide Edip Adıvar ile golsüz berabere kalarak beş puan kaybeden kırmızı siyahlı takım Erzincan’da kazanarak bu kayıpları telafi etmek amacında.


Yeni Çorumspor dün sabah yola çıktı ve bugün akşam saatlerinde yaptığı ter idmanı ile Erzincan maçının hazırlıklarını tamamladı ve Grand Smay Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.


Ev sahibi Erzincanspor ile iddialı başladığı sezonda istediği sonuçları alamadı ve ikinci yarıdada değişim istenilen sonuçları getirmedi. Önceki hafta evinde Kocaelispor’u flaş sonuçla 5-1 yenerek moral bulan Erzincanspor ardından Bayburtspor deplasmanından puansız döndü ve umutları yine erken bitirdi. Kırmızı siyahlı takım azda olsa play-off umutlarını önümüzdeki haftalara taşımak için evindeki bu maçı kazanmak istiyor.
İki kırmızı siyahlı takımın bu zorlu mücadelesinde İzmir bölgesi hakemi Mehmet Çağatay Lakot görev yapacak.

3. Lig  3. Grup haftanın maçları ve hakemleri  
Bugün :
Erzincan- Y. Çorumspor: M. Çağatay Lakot (İzmir).
Fatsa B.- 1461 Trabzon: Ali Rıza Altunbakar (Mersin)
Payasspor-Bayburtspor: Serkan Erün (İstanbul).
Serik Bel- Diyarbekirspor: Aykut Sergin (İstanbul).
Gölcükspor-Muğlaspor: Doğu Yılmaz (Ardahan).
Turgutluspor- Adliyespor:Şahin Berker (Gümüşhane)
Bağcılar - Cizrespor: Ali Can Soydal (Antalya).
H. Edip Adıvar- Karacabey: Y. Can Temizel (İzmir).
Bucaspor - Kocaelispor: Erdoğan Özkaya (İstanbul).

Editör: Haber Merkezi