Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç kalabalık bir grupla Yeni Çorumspor’un dün yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Kılıç bugün oynayacakları Payasspor maçında başarı dileğinhde bulunda seçilmesi halinde ise destek sözü verdi.

Beraberinde CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ile Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi adaylardan oluşan kalabalık bir grup ile Yeni Çorumspor Tesislerine gelen Özgür burada Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve Sportif Direktör Hamit Işık ile görüştü.

Bu görüşmede Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve Özgür Kılıç’a seçimde başarılar diledi. Başkan Özcan Çorumspor’un ortak paydası olduğunu ve siyasetin girmemesi gereken yer olduğunu belirterek tüm siyasilere kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ise Yeni Çorumspor’u bu noktaya getiren Fatih özcan başkanlığındaki yönetime teşekkür etti ve seçilmeleri halinde her türlü desteği vereceklerini söyledi.


Daha sonra antrenman sahasına geçen CHP heyeti bir süre antrenmanı izledi ve futbolculara tatlı ikram etti. Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç burda futbolculara yaptığı kısa konuşmada başarılar diledi. Kılıç bugün oynayacakları Payasspor maçının play-off için çok kritik olduğunu belirterek kazanacaklarına inandığını söyledi ve bu maçta tribünde destek vereceğini belirtti.


Kılıç, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde halkın teveccüh edip kendilerini başkanlık görevine layık görmeleri halinde Çorum’un ortak paydası olan Çorumspor için elimizden gelen desteği vereceklerini bundan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.