HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Be­le­di­yes­por pa­zar gü­nü sa­ha­sın­da Tur­gut­lus­por ile oy­na­ya­ca­ğı ma­çın pro­va­sı­nı dün Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Stad’ın­da yap­tı. Se­zon ba­şın­dan bu­ya­na ilk kez maç çift ka­le­si­ni ma­çın oy­na­na­ca­ğı Dr. Tur­han Kı­lıç­cı­oğ­lu Sta­dı’nda ya­pan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım ay­rı­ca Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­ro­lio yö­te­min­de­ki ilk çift ka­le­si­ni yap­tı.

Sa­kat­lı­ğı de­vam eden Ba­rış dı­şın­da tüm fut­bol­cu­la­rın ka­tıl­dı­ğı çift ka­le ısın­ma ha­re­ket­le­ri ile baş­la­dı ar­dın­dan he­men çift ka­le ma­ça ge­çil­di. Çift ka­le­de tu­run­cu ta­kım Onur, Er­tuğ­rul, Akın, Sa­met, Fer­di, Oğuz­han, Emir­han, Ke­rem, Em­rah, Em­re ve Kı­vanç ter­ti­bi ile mü­ca­de­le eder­ken ye­şil ta­kım­da ise Onur­can, Ha­cı, Eş­ref, Mü­min, Ke­mal, Fa­tih, Ba­tu­han, Hak­tan, Fah­ri Eren, Ya­kup ve Mi­ka­il for­ma giy­di.

Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya’nın da iz­le­di­ği çift ka­le­de Tek­nik Di­rek­tör Meh­met Au­ra­lio yar­dım­cı an­tre­nör Ser­kan Gü­ney ile bir­lik­te ça­lış­ma­yı iz­le­di. Fut­bol­cu­la­rı ta­nı­mak için sık sık Ser­kan Gü­ney ile gö­rü­şen Meh­met tak­tik ça­lış­ma­da sık sık oyu­nu dur­du­ra­rak fut­bol­cu­la­ra uya­rı­lar­da bu­lun­du.

Bol gol­lü ge­çen tak­tik çift ka­le sı­ra­sın­da Tek­nik He­yet fut­bol­cu­la­ra özel­lik­le dur­ma­la­rı ge­re­ken yer­ler ko­nu­sun­da uya­rı­da bu­lun­ma­sı dik­kat çek­ti. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım Tur­gut­lus­por ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı bu­gün ya­pa­ca­ğı tak­tik ça­lış­ma ile sür­dü­re­cek.