HARUN AKKAYA
Çorum Belediyespor taraftar gruplarından Kırmızı Şimşekler Vali Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve maçlara davet ettiler.


Geçtiğimiz hafta Çorum Valisi olarak göreve başlayan Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret eden Kırmızı Şimşekler Tribün Liderleri Hüseyin Nalcı ve Şevket Yumutkan ile grup üyeleri hayırlı olsun temennisinde bulundular ve başarılar dilediler. Tribün liderleri Vali Mustafa Çiftçi’ye geçtiğimiz dönemlerde görev yapan valileri protokol tribününde göremediklerini belirterek kendisini maçlarda görmek istediklerini belirterek pazar günki Kocaelispor maçına davet ettiler.
Vali Mustafa Çiftçi ziyaretten duyduğu  memnuniyeti dile getirdi ve hafta sonu özel işleri nedeni ile maça gelemeyeceğini ancak daha sonraki haftalarda tribündeki yerini alacağını söyledi. Vali Çiftçi aslen Konya’lı olarak Konyaspor’u gönülden desteklediğini belirterek ‘Çocukluk dönemlerinde fanatik bir Fenerbahçeli idim.


Konya’da yeni stadın tamamlanmasının ardından futbol kültürü çok değişti ve çok güzel görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Çorum’da yeni stadımız önümüzdeki aylarda hizmete girecek. İnanıyorumki yeni stad ile birlikte Çorumlu futbol severlerde seyir zevki yüksek maçlar izleyecekler.


Bunun devamında önümüzdeki yıllarda Çorum futbol kültürü hızla gelişecek ve büyük bir gelişim gösterecektir. Tribünlerdeki bayan taraftar sayısının ve ilgisinin artması daha temiz ve daha güzel maçlar oynanmasına büyük katkı sağlayacaktır. Umuyorum ki yeni stadyum ile birlikte Çorum’da futbol kültürü çok büyük gelişim gösterecek ve daha fazla bayan ile çocuklar aileleri ile birlikte maça geleceklerdir. Çorum Belediyespor’un da bu sezon başarılı olmasını canı gönülden diliyorum’ dedi.