HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor, Erzincanspor maçının bitiminden sonra koridorda saldırıya uğradı. Maçın son dakikalarında gelen galibiyet golünün ardından Erzincanspor’lu futbolcuların gerilimi tırmandırma çabaları sonuçunda geçen sezon başında Yeni Çorumspor forması giyen Muhammed Enes Kemal’e yaptığı sert hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.


Maçın bitiş düdüğünün ardından saha içinde futbolcular arasındaki gerilim tünele girildiği anda yöneticilerinde tartışmaya girmesi ile büyüdü. Bu arada taraftarların yanında maçı izleyen Başkan Fatih Özcan ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın koridora doğru hamle yaptılar.


Bu arada Yeni Çorumspor Basın Departmanında görevli Ali Atan ev sahibi takım gazetecisinin darbesi ile yerde kaldı. Bu karmaşa sırasında Emniyet güçleride ayırmak için cop kullandılar. Sportif Direktör Hamit Işık, Başkan ve Menajer’de polislardan darbeler aldılar. Olaylar Emniyet güçlerinin takımları soyunma odasına götürmesi ile önlendi.


Maçın ardından Erzincanspor’dan Muhammed  Enes’in davacı olması üzerine Yeni Çorumspor’dan Uğur ve Kemal polisler tarafından karakolu götürüldüler ve ifadelerini aldıktan sonra iki futbolcu kafile ile birlikte Çorum’a döndü.

Editör: Haber Merkezi