Çorum FK’nın grubunda ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Manisa FK’da transfer devam ediyor.

Siyah Beyazlılar son olarak Giresunspor’un başarılı ismi Orhan Aktaş’ı renklerine bağladı. Antalya Su Sesi Otel’de ikinci yarı hazırlıklarını sürdürün Manisa FK tarafından düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Mevlüt Aktan’da hazır bulunurken, yeni transferimiz Orhan Aktaş, “ Manisa FK’nın başarısı için elimden geleni yapacağım” dedi. 

Devre arasında üçüncü transferini Giresunspor’dan Orhan Aktaş’ı renklerine bağlayarak yaptı. Manisa Futbol Kulübü’nün şampiyonluk mücadelesi veren bir takım olduğunu ve şu anda zirvede bulunduklarını söyleyen yeni transfer Orhan Aktaş “Manisa FK’ya geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz Manisa FK’da şampiyonluk sevinci yaşamak. Bunun için çok çalışacağız. Lig de ilk yarıyı zirvede bitiren takımımız. İnşallah sezon sonunda da hak ettiğimiz yerde olacağız” dedi. 

Aktan, “ İkinci Yarı Çetin Geçecek” 
Manisa Futbol Kulübümüzün Başkanı Mevlüt Aktan ise yaptığı açıklamada, “ Lig’de ikinci yarı çok çetin geçecek. Bunun için gerekli önlemleri alıyoruz ve takviyeleri yapıyoruz. Mehmet Zahit Çınar ve Serhat Çam’dan sonra üçüncü transferimizi yaptık ve Orhan Aktaş’ı renklerimize bağladık. Bu anlaşma her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi