HALİL ÖZTÜRK
Masa Tenisi’nde Çorum Belediyesi Gençlikspor Kulübü sporcuları En iyiler yarışmalarına damga vurdu. Ankara Mamak Spor Salonu’nda yapılan U 11 ve U 13 En İyiler yarışmalarında toplam dağıtılan 16 kupadan beşini Çorum Belediyesi Gençlikspor kulübü sporcuları elde ettiler.


U 11 ve U 13’de kız erkek toplam 16’şar sporcunun mücadele ettiği en iyiler yarışmasında Minik Kız U 11 kategorisinde Çorum Belediyezi Gençlikspor’dan Asude Tuğba Şimşek oynadığı 14 maçın 13’ünü kazanarak 27 puanla birinciliği kazanırken kardeşi Aybüke Banu Şimşek ise 12 galibiyet iki mağlubiyet ve averajla üçüncü olarak kürsüye çıkmayı başardı.


Küçük Erkek U 13 kategorisinde ise kürsüye Çorumlu sporcular ambargo koydular. Çorum Belediyesi Gençlikspor’dan Uğurcan Dursun yaptığı 15 maçıda kazanarak 30 puanla birinci olurken aynı kulüpten Yiğit Furkan Şimşek 13 galibiyet iki mağlubiyet ve 28 puanla ikinci olurken Arda Kekillioğlu ise 12 galibiyet ve üç mağlubiyet 27 puanla üçüncülük ödülünün sahibi oldu.Bu kategoride Çorum Spor ihtisas takımından Ege Bolat 10 galibiyet beş mağlubiyet ve 25 puanla beşinci Çorum Belediyesi Gençlikspor’dan Muhammet Fatih Candan sekizinci İsmail Eren Alıcı onuncu, Hamza Deniz Onat ise 12. sırada yer aldı.
Minik U 11 erkek kategorisinde ise Çorum Belediyesi Gençlikspor’dan Abdurrahman Gürbüz on dördüncü Mehmet Akif Aktaş ise on beşinci olarak müsabakaları tamamladılar. Çorum Belediyesi Gençlikspor kulübü en iyi 16’larda toplam 10 sporcu ile en fazla sporcu göndermeyi başaran kulüp olarak dikkat çekti.