HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyesi milli Badmintoncusu Mehmet Can Töremiş Avrupa Şampiyonasında milli formayı giyecek.

Aktif sporculuğa başladığı yıllardan buyana her katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvada başarılı olan hem davranışı hemde ortaya koyduğu sporcu karakteri ile çıtayı hep daha yukarıya yükselten Mehmet Can Töremiş bu başarısı ile yükselişini devam etti. 
6-9 Ocak 2020 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U15 Avrupa Şampiyonası seçmelerinde Çorum Belediyesi Gençlikspor’dan Mehmet Can Töremiş, Samsun - Bafra'dan partneri Buğra Aktaş çift erkeklerde şampiyon olarak Milli Takımda yer alma hakkı kazanmıştı.

Mehmet Can Töremiş 14-16 Şubat tarihlerinde Fransa’nın Lievın şehrinde yapılacak olan U 15 Avrupa Şampiyonası’nda milli formayı giymeye hak kazandı.
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, U15 Avrupa Badminton Şampiyonasında Çorumlu bir sporcunun milli formayı giyecek olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Aşgın, "Çorum Belediyesi olarak Çorum'da sporun gelişmesi ve sporculara daha iyi imkanlar sunmak için çalışıyoruz. 12 branşta yaklaşık 1.000 lisanslı sporcumuzun yer aldığı Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz kurulduğu günden beri önemli başarılara imza attı. Tüm branşlarda sporcularımız ve idarecilerimiz büyük bir gayretle faaliyetlerini sürdürüyor. Badminton Milli Takımına seçilen Mehmet Can Töremiş'e Avrupa Şampiyonasında üstün başarılar diliyorum. Sporcumuzun bu başarısında emeği olan herkesi tebrik ediyorum’ dedi.
Badminton İl Temsilcisi ve Çorum Belediyesi Gençlikspor Badminton antrenörü Barış Boyar kulüp olarak yaptıkları çalışmalarında maddi ve manevi destek sağlayan Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Federasyon Başkanı Murat Özmekik, Kulüp Başkanı Nadir Solak, Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü personeli ile Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Sefa Kayalı ve Müdür Yardımcısı Hakan Kocamanoğlu’na şahsı ve ekibi adına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi