YÜK­SEL BA­SAR
Ma­sa Te­ni­si Dün­ya Şam­pi­yo­na­sı­na ha­zır­la­nan mil­li ta­kım ra­ket­le­ri­ne Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül tat­lı ik­ram et­ti. 15-21 Ekim ta­rih­le­rin­de Slo­ven­ya’da ya­pı­la­cak olan Be­den­sel En­gel­li­ler Ma­sa Te­ni­si Dün­ya Şam­pi­yo­na­sı ha­zır­lık­la­rı­nı Ço­rum’da sür­dü­ren mil­li ra­ket­ler Nes­li­han Ka­vas, Küb­ra Kor­kut, ve Ha­ti­ce Du­man ça­lış­ma­la­rı­nı Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ku­lü­bü spor­cu­la­rı ile bir­lik­te Bu­ha­ra Kül­tür Mer­ke­zin­de’nde sür­dü­rü­yor­lar.


Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül mil­li ta­kım spor­cu­la­rı­nın an­tren­ma­nı­nı zi­ya­ret et­ti on­lar­la soh­bet et­ti mü­sa­ba­ka yap­tı ve so­nun­da da tat­lı ik­ram et­ti. Baş­kan Gül zi­ya­ret­le­ri sı­ra­sın­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da ise "Dün­ya, Av­ru­pa, Pa­ra­lim­pik oyun­lar gi­bi önem­li or­ga­ni­zas­yon­lar­da de­re­ce­ler ka­za­nan mil­li spor­cu kar­deş­le­ri­mi­zi Ço­rum'da ağır­la­mak­tan ga­yet mut­lu­yuz. Mil­li Ra­ket­le­rin, 15-21 Ekim 2018 ta­rih­le­ri ara­sın­da Slo­ven­ya'da ya­pı­la­cak olan Be­den­sel En­gel­li­ler Ma­sa Te­ni­si Dün­ya Şam­pi­yo­na­sı'na ha­zır­la­nır­ken Ço­rum'u ter­cih et­miş ol­ma­la­rı da biz­le­ri ay­rı­ca mut­lu­luk et­ti. Mil­li Ra­ket­le­ri­miz Nes­li­han Ka­vas, Küb­ra Kor­kut ve Ha­ti­ce Du­man'a ka­tı­la­cak­la­rı dün­ya şam­pi­yo­na­sın­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum, ül­ke­mi­zi en iyi şe­kil­de tem­sil ede­cek­le­ri­ne ina­nı­yo­rum" de­di.


Z iya­ret so­nun­da Baş­kan Ze­ki Gül ma­sa te­ni­sin­de dün­şa şam­pi­yo­na­sın­da de­re­ce­le­ri olan mil­li ra­ket­ler ile bir gös­te­ri ma­çı ya­pı. Bu maç ol­duk­ça kı­sa sür­dü ve iz­le­yen­le­ri kah­ka­ka­ya boğ­du. Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gül mil­li spor­cu ile yap­tı­ğı gös­te­ri ma­çın­da ilk sa­yı­yı al­dı­ğı an­da ‘Yen­dim’ di­ye­rek ra­ke­ti bı­rak­tı. Bu an­da sa­lon­da bu­lu­nan­lar kah­ka­ha­ya bo­ğul­du.