MU­RAT KA­RA­SU
Ço­rum Okul Spor­la­rı 2018-2019 se­zo­nu açı­lış tö­re­ni Anit­ta Otel’de ya­pıl­dı. Sa­at 10’da baş­la­yan tö­re­ne Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ze­ki Gül, Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor İl Mü­dü­rü Ha­şim Eğer, Mil­li Eği­tim Mü­dür Yar­dım­cı­sı Hü­se­yin Kır, Genç­lik Hiz­met­le­ri ve Spor Şu­be Mü­dü­rü Sa­tı Yü­cel, Anit­ta Otel Ge­nel Mü­dü­rü ve Sat­ranç İl Tem­sil­ci­si Ha­san Özer Gök­men ile bir­lik­te çok sa­yı­da bran­şın il tem­sil­ci­si, an­tre­nör­ler ve be­den eği­ti­mi öğ­ret­men­le­ri ka­tıl­dı­lar.
Top­lan­tı say­gı du­ru­şu ve is­tik­lal mar­şı ile baş­la­dı. Ar­dın­dan Okul Spor­la­rı İl Tem­sil­ci­si Mus­ta­fa Tür­kay ta­ra­fın­dan ha­zır­la­nan ge­çen yıl ya­pı­lan Okul Spor mü­sa­ba­ka­la­rı­nın yer al­dı­ğı bir slayt gös­te­ri­si su­nul­du. Tö­ren­de da­ha son­ra pro­to­kol üye­le­ri­nin ko­nuş­ma­la­rı­nın ar­dın­dan ge­çen yıl ya­pı­lan Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­la­rın­da spor­cu­la­rı de­re­ce­ye ya­pan  an­tre­nör ve be­den eği­ti­mi öğ­ret­men­le­ri­ne te­şek­kür pla­ke­ti ve­ril­di.
İlk eta­bı bu tö­ren ile so­na eren tek­nik top­lan­tı­nın ikin­ci bö­lü­mün­de ise Okul Spor­la­rı İl Tem­sil­ci­si Mus­ta­fa Tür­kay ta­ra­fın­dan Be­den Eği­ti­mi Öğ­ret­men­le­ri­ne ye­ni se­zon­la il­gi­li bil­gi­ler ve­ril­di. Ge­çen yı­lın de­ğer­len­dir­me­si­nin ya­pıl­dı­ğı bu top­lan­tı­da mü­sa­ba­ka­la­rın tak­vi­mi Fe­de­ras­yon ta­ra­fın­dan he­nüz be­lir­le­ne­me­di­ği için açık­lan­ma­dı. İl Tem­sil­ci­si Mus­ta­fa Tür­kay sis­tem­de ya­pı­lan de­ği­şik­lik­ler hak­kın­da bil­gi­ler ver­dik­le­ri­ni ay­rı­ca ye­ni se­zon­da tüm bil­gi­le­rin İl Tem­sil­ci­li­ği ve İl Mü­dür­lü­ğü si­te­le­rin­den du­yu­ru­la­ca­ğı­nı söy­le­di.