HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Bahri Kaya yarın oynayacakları Karacabey maçında hem play-off’u garantileyen skoru hemde play-off’daki maçlarda neler yapabileceklerini görmek için çok önemli bir sınav daha vereceklerini söyledi.

Takım olarak hafta başından itibaren titiz ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve çarşamba gününden itibaren tüm takımın kampta olduğunu belirten Teknik Direktör Bahri Kaya ‘Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız Cizrespor maçını yok ve talihsiz bir maç olarak değerlendiriyorum. Bu maçtan önceki iki karşılaşmadaki performansımızı tekrar etmek istiyoruz,
Şampiyon olmuş Bayburtspor ve play-off potasındaki rakiplerimizden Kocaelispor deplasmanında ortaya koyduğumuz futbolu ve özgüveni yarınki Karacabey Belediyespor maçında da tekrar etmek istiyoruz. Karacabey maçında hem play-off’u garantilemek hemde galibiyet ile dönmemiz halinde play-off’da neler yapabileceğimizi görme imkanı bulacağız buda takıma büyük özgüven kazandıracaktır.

Bu zorlu maç öncesinde başkanımızda açıkladı taraftarlarımız için otobüs tahsis edildi. Ben inanıyorumki bizim için ayrılan bölümü Çorumspor sevdalılarınn doldurarak takımı yalnız bırakmayacaklardır. Bizde onların desteği ile sahadan istediğimizi alarak ayrılacağız ve hedefe bir adım daha yaklaşacağız’ dedi.