HA­RUN AK­KA­YA
Os­man­cık Be­le­di­yes­por’da geç­ti­ği­miz yıl baş­la­yan ku­rum­sal­laş­ma ata­ğı­nın ya­nın­da spor­tif ba­şa­rı için­de ça­lış­ma­lar ara­lık­sız de­vam edi­yor. Ge­nel Kap­tan Gök­han Kent ye­ni se­zo­na şam­pi­yon­luk he­de­fi ile baş­la­ya­cak­la­rı­nı bu doğ­rul­tu­da trans fer­le­ri bü­yük oran­da ta­mam­la­dık­la­rı­nı söy­le­di. Kent, 1. ve 2. lig­ler­de gol kra­lı ol­muş çok tec­rü­be­li bir isim­le an­laş­tık­la­rı­nı ve res­mi im­za­yı bay­ram­dan son­ra ata­cak­la­rı­nı be­lirt­ti.
Geç­ti­ği­miz se­zon şam­pi­yon­lu­ğu son maç­ta Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’a kap­tı­ran Os­man­cık Be­le­di­yes­por’da yö­ne­tim ye­ni se­zon­da da­ha id­di­alı gir­mek ve bü­yük dü­şü­ne­rek ge­le­cek se­zon­la­rı plan­la­ma­ya de­vam edi­yor. Yö­ne­tim ön­ce­lik­li ola­rak il­çe mer­ke­zin­de aç­tık­la­rı lo­ka­lin ar­dın­dan fut­bol­cu­la­rın ka­la­cak­la­rı te­sis için­de ça­lış­ma­la­rı­nı ara­lık­sız sür­dü­rü­yor.


Di­ğer yan­dan ise ye­ni se­zon için kad­ro oluş­tur­ma­yı amaç­la­yan Os­man­cık Be­le­di­yes­por’da kad­ro­nun bü­yük oran­da be­lir­len­di­ği öğ­re­nil­di. Ta­kı­mı Öz­can Du­man’a tes­lim eden ve alt ya­pı­dan ça­lış­ma­la­ra baş­la­yan Os­man­cık Be­le­di­yes­por’da Ge­nel Kap­tan Gök­han Kent trans­fer­de so­na gel­dik­le­ri­ni söy­le­di.


Ye­ni se­zon kad­ro­su­nu Tek­nik He­yet ile gö­rü­şe­rek bü­yük oran­da oluş­tur­duk­la­rı­nı iki üç mev­ki için­de araş­tır­ma­la­rı­nın de­vam et­ti­ği­ni be­lir­ten Kent ‘Son ola­rak kad­ro­mu­za 1. ve 2. lig­de gol kra­lı ol­muş tec­rü­be­li bir is­mi kat­tık. Bü­yük oran­da an­laş­tık ve bay­ram­dan son­ra ken­di­si ile im­za tö­re­ni dü­zen­le­ye­ce­ğiz. Os­man­cık Be­le­di­yes­por ola­rak bu se­zon şam­pi­yon ola­rak önü­müz­de­ki se­zon­da da Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de zir­ve­ye oy­na­yan bir ta­kım oluş­tur­mak is­ti­yo­ruz. 
Yö­ne­tim ola­rak fut­bol ile bir­lik­te vo­ley­bol ta­kı­mı­mı­zın­da kad­ro­su­nu güç­len­dir­mek için ça­lış­ma­la­rı­mız sü­rü­yor. Os­man­cık hal­kı şun­dan emin ol­sun il­çe­mi­zi ve ili­mi­zi en gü­zel şe­kil­de tem­sil ede­cek kad­ro­la­rı oluş­tu­ru­yo­ruz. Bay­ram­dan son­ra an­laş­tı­ğı­mız isim­le­ri gün­lük ola­rak ka­mu­oyu ile pay­la­şa­ca­ğız’ de­di.

Editör: Haber Merkezi