HALİL ÖZTÜRK
Bayanlar 2. Lig 7. grupta temsilcilerimizden Osmancık Belediyespor üst üste beşinci galibiyetini grubun güçlü takımlarından Cumhuriyet Üniversitesi’ni 3-0’lık net skorla yenerek ligdeki çıkışını sürdürdü.
Osmancık İlçe Spor Salonu’nda oynanan maça Osmancık’lı sporseverler büyük ilgi gösterdiler. Maça çok kötü başlayan Osmancık Belediyespor ilk sette rakibi önünde bir ara 10 sayı geriye düştü. Salonu dolduran taraftarlarının verdiği destekle oyundan düşmeyen temsilcimiz büyük bir geriye dönüşe imza atarak bu seti 25-22 alarak büyük moral buldu.
İkinci settede bu moralle üstün bir oyun oynayan ve rakibinin maça ortak olmasına izin vermeyen Osmancık Belediyespor bu setide 25-20 alarak 2-0 üstünlüğü yakaladı. Üçüncü sette seyirci desteğinide arkasına alan Osmancık Belediyespor bu setide 25-18 alarak salondan 3-0 galip ayrılarak ligde son beş maçını kazanarak büyük bir çıkış gösterdi. Bu galibiyet ile Osmancık Belediyespor grupta ilk yarıyı 17 puanla üçüncü sırada tamamlarken Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ise 14 puanla dördüncü sıraya indi.