HALİL ÖZTÜRK

SALON: Osmancık İlçe.
HAKEMLER: Hasan Olgun, Ömer Karabıdak.
OSMANCIK BELEDİYESPOR: Bengüsü, Süheda, Yasemin, İlayda, Yaren, Neriman, Hayat, Doğan Yağmur, Gizem, Elif, Nisa, Sevgi, Melisa, Emine Merve.
RİZE FINDIKLI TENİS DOĞA KULÜBÜ: İrem, Meryem Nur, Duygu, Benan, F. Özde, Seray, Doğa, Orlan, Beyzanur.
SETLER: 26-24, 25-19, 19-25, 27-25.
Bayanlar Voleybol 2. ligindeki temsilcimiz Osmancık Belediyespor evindeki ilk maçtüa Rize Fındıklı Tenis takımı önünde zorlansada maçtan 3-1 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.

İlk maçında deplasmandan mağlubiyetle dönen Osmancık Belediyespor dün evinde Rize Fındıklı Tenis Doğa Kulübü ile karşılaştı. Taraftarlarının verdiği destekle maça başlayan temsilcimiz rakibi önünde  ilk sette oldukça zorlandı.

Büyük çekişmeye sahne olan ilk sette rakibine 26-24 üstünlük kuran Osmancık Belediyespor 1-0 öne geçti. İkinci sette savunmada daha az hata yapan ve rakibi hataya zorlayan temsilcimiz bu seti 25-19 kazanarak 2-0 öne geçti ve morallendi.
Üçüncü sette ise konuk takım maçı bırakmayacağını gösterdi ve hücumda daha etkili bir görüntü verdi ve bu seti 25-19 kazanan Fındıklı Tenis Doğa Kulübü skoru 2-1 yaptı ve umutlandı. Dördüncü set ise tam anlamı ile nefes kesti. Konuk takımın maçı final setine taşıma isteği karşısında savunmada yeniden direncini artıran temsilcimiz iki kez uzatmaya giden seti 27-25 maçıda 3-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu.
Bu galibiyet ile Osmancık Belediyespor 3 puanla dördüncü sıraya yükselirken Fındıklı Doğa ise puansız olarak yedinci sırada kaldı.

Editör: Haber Merkezi