YÜK­SEL BA­SAR
Edir­ne’de dün so­na eren 44. Bal­kan Ma­sa Te­ni­si Şam­pi­yo­na­sı’nda Ço­rum Genç­liks­por ku­lü­bü spor­cu­su Mer­ve Nur Öz­türk çift ba­yan­lar­da al­tın ka­rı­şık çift­ler­de ise bronz ma­dal­ya ka­zan­dı.

Edir­ne’de dört gün­dür de­vam eden Bal­kan Ma­sa Te­ni­si Şam­pi­yo­na­sı dün ya­pı­lan fer­di fi­nal maç­la­rı ile so­na er­di. Ta­kım bi­rin­ci­li­ğin­de Ço­rum’da baş­la­dı­ğı ma­sa te­ni­si bran­şın­da Fe­ner­bah­çe ku­lü­bü­ne trans­fer olan Ali Af­şin Gül’lü er­kek ta­kı­mı şam­pi­yon olur­ken Ço­rum Genç­liks­por Ku­lü­bün­den Mer­ve Nur Öz­türk ise bronz ma­dal­ya ka­zan­mış­tı.

Haf­ta so­nun­da ya­pı­lan fer­di mü­sa­ba­ka­lar­da ise Mer­ve Nur Öz­türk Be­tül Nur Kah­ra­man ile bir­lik­te mü­ca­de­le et­ti­ği çift ba­yan­lar ka­te­go­ri­si fi­nal ma­çın­da Ro­men Ali­na Za­ha­ria/Ele­na Za­ha­ria çif­ti­ni 8-11, 14-12, 14-16, 11-8 ve 11-8'lik set­ler­den son­ra 3-2 mağ­lup ede­rek Bal­kan Şam­pi­yo­nu ol­du­lar.

Ka­rı­şık çift­ler­de ise Ço­rum­lu iki spor­cu Mer­ve Nur Öz­türk ve Ali Af­şin Gül çif­ti ya­rı fi­nal ma­çı­nı kay­be­de­rek üçün­cü ol­du­lar ve bronz ma­dal­ya­nın sa­hi­bi ol­du­lar.

Editör: Haber Merkezi