HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Osmancık Belediyespor ilk yarıyı 17 puanla altıncı sırada bitirdi.

Kırmızı Beyazlı takımın bu performansında kaleci Muhammed Zahid’in katkısı büyük. Tecrübeli file bekçisi maçlardaki başarılı performansını aleyhe verilen beş penaltıdan dördünü kurtararak direk beş puana katkı vermeyi başardı.
Ligin ilk yarısında beş deplasman maçında alehylerine çalınan penaltı atışlarından dördünü kurtararak büyük bir başarıya imza attı. Muhammed Zahid ligin ikinci haftasında takımını deplasmanda 1-0 önde olduğu Merzifonspor maçının son dakikasında verilen penaltıyı kurtararak takımını 1-0 galip dönerek üç puan almasına sebep oldu.

Ardından Çankırıspor deplasmanında aleyle verilen penaltı atışını kurtaran ve bu maçta takımının 0-0 beraberlik ve bir punala dönmesini sağlayan isim olan Muhammed Zahid ardından Altınordu Belediyespor deplasmanında da 1-1 berabere biten maçta rakibin penaltı atışını kurtararak bir puanla dönen takımında öne çıkan isim oldu. Tecrübeli file bekçisi son olarak ise Atakum Belediyespor deplasmanında yine son dakikada verilen penaltı kararında topu kornere tokatlayarak rakibe gol izni vermedi ve takımını bir puana getiren isim oldu. Muhammed Zahid Çarşambaspor deplasmanında verilen penaltıda rakibinin vuruşunda gole engel olamadığı tek maç oldu.

Çorumspor’da profesyonel olan ardından bir çok takımda forma giydikten sonra bu sezon başında Osmancık Belediyespor’a transfer olan Muhammed Zahid ilk yarı sonu itibari ile takım olarak iyi bir yerde bitirdiklerini söyledi. Kendisininde takımının bu başarısına katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Muhammed Zahid ikinci yarıda bu başarılarını artırarak ligi daha üst sıralarda bitirmek için daha fazla çalışıp daha iyi mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.