HARUN AKKAYA
Cuma günü play-off ilk maçında sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak olan Yeni Çorumspor hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı Siyahlı takım pazar günü yaptığı antrenmanla başladığı Kocaelispor hazırlıklarını dün Teknik Direktör Bahri Kaya yönetimid-nde tam kadro olarak sürdürdü.
Tesis sahasında yapılan antrenman kurulan aletlerde çabuk kuvvet ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması ile devam eden antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

Taktik çalışma sırasında Kocaelispor maçının oyun taktiği üzerinde duran Bahri Kaya sık sık çalışmayı durdurarak futbolculara yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.
Kamp başladı

Yeni Çorumspor dün yaptığı antrenmanın ardından  tüm takım lojmanda kampa girdi. Kırmızı Siyahlılar bugün saat 10.30’da tesis sahasında yapacağı antrenmanın ardından akşam ise Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda taktik çift kale maç yapacak ve Kocaelispor provasını yapacak. Kocaelispor hazırlıklarını yarın 10.30 perşembe günü ise 11’de tesisde yapacakları iki antrenmanla tamamlayacak olan Yeni Çorumspor play-off ilk maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Editör: Haber Merkezi