HARUN AKKAYA
Çorum FK ikinci yarının ilk maçında pazar günü 1922 Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çift kale maçla sürdürdü.

Kırmızı Siyahlı takımın çift kaledeki yüksek mücadelesi ve ortaya konulan futbol teknik heyet ve tribündeki yönetimi hayli memmun etti.
Kırmızı Siyahlı takımın saat 13.30’da Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında yaptığı çalışmaya bileğinde ağrı olan Murathan tedbir amaçlı olarak çıkmadı. Diğer tüm futbolcular katıldığı çalışma gruplar halinde yapılan koşunun ardından kale arkasında dar alanda pas çalışması ile devam etti.

Teknik Direktör Bahri Kaya daha sonra her çift kale öncesinde olduğu gibi ikili savunmaya dörtlü ve beşli hücum yaptırdı. Kanat oyuncularından topla son çizgiye inerek boş arkadaşlarına çıkarmasını isteyen tecrübeli teknik adam ilk bölümde istedikleri olmayınca ortaya çıkarılan toplar isabetsiz olunca tüm takımı orta sahada toplayarak sert uyarılarda bulundu.

Çalışmada daha sonra çift kale maça geçen Çorum FK’da teknik heyet Sarı Takım’da; Onur, Mehmet Can, Osman, Taha, Oktay, Muhammed Rıdvan, Kerem Çağatay, Burak, Kıvanç, Semih ve Volkan’a, Yeşil Takım’da ise; Reşat, Murat, Ertuğrul, Mete, Mert, Batuhan, Muhammed Çoban, Nafican, Mikail, Şaban (Samet) ve Fatih’e forma verdi. Oldukça yüksek tempoda geçen ve güzel gollerin atıldığı çift kalede Teknik Heyet saha kenarından bu futbola övgü dolu sözlerle katkı verdi.
Teknik Direktör Bahri Kaya antrenman sonunda ise futbolcularla saha ortasında yaptığı kısa değerlendirmede çok güzel bir çalışma olduğunu belirterek futbolcularını tebrik etti ve bu mücadele ve oyunun Konyaspor maçında da olmasını istedi.

Editör: Haber Merkezi